CafeBar&Restoran #65
BROJ 65
U NOVOM BROJU ZA NOVEMBAR/DECEMBAR VAM DONOSIMO
WINE VISION
Vina regiona u fokusu čitave planete
STIŽE NAM RIVOLTA
Knjaz Miloš predstavlja novu zvezdu u svetu kafe
JUST OPEN
Novi restorani otvaraju svoja vrata
EVENTLIN
Klik koji je povezao goste i restorane
ATLANTIC GRUPA
Snažna potpora HoReCa sektoru
CHEF NENAD ŽIVKOVIĆ
Večera sa uparivanjem kalifornijskih vina
IGOR MIŠIĆ
Tork razmišlja unapred
BARREL HOUSE
Destilerija i restoran u jednom
SEKOPAK
Eko partner za održivu budućnost
CHEF ANA ROŠ
Meni za 3 Michelinove zvezdice
BOJAN STOJIĆ I DRAGUTIN ILIĆ
Sinergija za čistu i eco friendly Srbiju
CHEF ANDONI ADURIZ
Ikona koja provocira
SUSHI CHEF MLADEN CUPARA
Omakase, prepustite sve kuvaru
CHEF DRAGAN KARAĐINOVIĆ
Jesenji ukusi restorana Tilia
CHEF ĐORĐE KLIPIĆ
Mediteran je uplovio u hotel Moskvu
LE KLOK
Francuska boemija u Petrovaradinu
CHEF MILE PUPOVAC
Slučajni kuvar sa srećnim krajem
RAMICOM UNIFORME
Izgled vaših zaposlenih podiže kvalitet usluge
CHEF KRISTIJAN MARENIĆ
Veština mariniranja
PIZZAIUOLI SCHOOL
Akademija stvara šampione
SVETSKE RASE GOVEDA
Čipkaste niti savršene masnoće
CELEBRITY VINARI
Vinski bulevar zvezda
HADŽI JOVAN MRĐENOVIĆ
„PIK Oplenac“, vinarija poput dvorca u Versaju
JAVA COFFEE
Tajne procesa prženja kafe
JUST OPEN
Nekrasova bar
Cascada Lounge bar
Bakar bar
Ego pub
Smoothie beer bar
Zoi cafe
Coffee Park Taš
Drip coffe shop
Caffe bar Kossa
Koloseum crepes
Đepeto
Maboo street food
Pizza Station
Wang Jiao
5. ROĐENDAN
Kafeterija Šećer
BAR CONVENT BERLIN
Božić za barmene
JAMESON
Irski legat sinovima i celom svetu
PONOS VENECUELE
Pampero rum
CHEF ANDREA MANTOVANELLI
Krem od mandarine i burate
TONKA
Zabranjeni začin koji smo zavoleli
CHEF ANTONIO BACHOUR
Švarcvald sa namelaka kiršom
CHEF ATILLA MEINHART
Vegan čoko užina