Pikanterija, drugačija od onoga na šta su gosti navikli
Početkom marta nadomak Štark Arene, na starom mestu, otvoren je restoran Pikanterija. Renoviran je i osvežen s tendencijom da se krajnje profesiona...
pročitaj jošPočetkom marta nadomak Štark Arene, na starom mestu, otvoren je restoran Pikanterija. Renoviran je i osvežen s tendencijom da se krajnje profesiona...
pročitaj jošIz kompanije Bambi nam stiže novi član Plazma Kocka porodice. Tu je konačno i ona – Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom. U pitanju je jedinst...
pročitaj jošOdavno gastronomska scena u Srbiji nije bila toliko uzbuđena i razdrmana od onog trenutka kada se saznalo da Mišlenovi inspektori dolaze kod nas i ...
pročitaj jošJutro je deo dana kada nam je energija najpotrebnija, pogotovo tokom kišnog jesenjeg perioda kada bismo da se odmah pokrenemo, razmrdamo i razbudim...
pročitaj jošNa levoj obali Dunava otvoren je prvi vinski bar. Dovoljno daleko od glavnog puta, kako bi se posetioci sklonili od saobraćajne buke i gužve, a ope...
pročitaj jošUz vinariju “Rubin”, sad je već izvesno, idu samo medalje i priznanja! Jasno je da se 65 godina tradicije nije moglo lepše obeležiti, već novim lep...
pročitaj jošIme ovog autentičnog penušavca prefinjenog ukusa zapravo je posveta ruskom pukovniku Nikolaju Nikolajeviču Rajevskom (alijas grof Vronski iz romana...
pročitaj jošInteresantan spoj dodataka glavnoj namirnici laks kareu, koje čine slatkaste suve šljive, njeguška pršuta u kombinaciji s ajvarom, kačkavaljem, kaj...
pročitaj jošNa uglu ulica Keja oslobođenja i Gospodske, na jednom od najlepših gradskih šetališta, Zemunskom keju, otvoren je Moon.Ze koncept bar. Fascini...
pročitaj jošItalijanska šefica Veruška Ankonitano otkriva zaboravljeni recept za tradicionalnu pinsu koja je nastala mnogo pre pice. Čak je i u “Eneidi” zapisa...
pročitaj jošPovodom proslave 200 godina postojanja Johnnie Walker viskija, Johnnie Walker Red Label i Johnnie Walker Black Label sada dolaze i u limitiranom iz...
pročitaj jošĐumbir Superfood Bar nudi jela organskog sastava, kao i organske torte, slatkiše bez šećera, organske napitke i hladnoceđene sokove bez dodate vode...
pročitaj jošZamislite da na zid svog restorana ili kafića možete da zalepite magnet, jednostavno i lako. Zamislite da na zid svoje kuće ili nekog poslovnog pr...
pročitaj jošBarista Luka Jakšić u autorskom tekstu za Cafe Bar & Restoran objašnjava razliku između filter metoda i espresa. Da bismo ušli u srž detaljnije...
pročitaj jošSok od narandže i jabuke ZDRAVO 0,75 l Sok od ceđene narandže i ceđene jabuke, bez dodavanja vode i šećera. Pasterizovan. Logističke informacij...
pročitaj jošMinistar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da danas kreće isplata subvencija hotelijerima u iznosu od 350 evra po individualnom ležaju i 150 ...
pročitaj jošMišlenove zvezdice konačno stižu i u Srbiju, a prvi restorani koji će dobiti najprestižnije kulinarsko priznanje biće poznati u decembru. Srbija j...
pročitaj jošNaš kolumnista Hadži Jovan Mrđenović upoznaje nas ovoga puta sa lepotama grada Pirota, navikama lokalnog stanovništva i omogućava nam da zavirimu i...
pročitaj još