
Mesta se menjaju, ali dobri rituali ne moraju: Black’n’Easy, tvoj najbolji saputnik
Leto je vreme kada se menjaju lokacije, ali ne i navike koje volimo. Među njima, turska kafa zauzima posebno mesto. I dok se menjaju pejzaži i rita...
pročitaj jošKompanija Japan Brewery, prethodnica Kirina, osnovana je pre više od sto godina, 1885. godine. Godine 1907. kompanija Japan Brewery promenila je ime u Kirin Beer Company, i od tada kompanija aktivno investira u proizvodne pogone i ulaže velike napore kako bi obezbedila snabdevanje visokokvalitetnim sladom i hmeljem.
–Zahvaljujući tome, Kirin pivo, sa svojim naglaskom na kvalitet, postalo je omiljeno među ljubiteljima piva u Japanu, dostižući 60% učešća na domaćem tržištu 1972. godine.
Godine 1990. lansirano je Kirin Ichiban Shibori, jedinstveno pivo napravljeno samo i isključivo od prvog slada. Već prve godine, Kirin Ichiban je postigao rekordnu prodaju i postao jedan od najuspešnijih proizvoda kompanije Kirin. Danas Kirin Ichiban zauzima posebno mesto u srcima miliona ljubitelja piva u Japanu i širom sveta.
Kirin Ichiban se pravi isključivo od slada, hmelja i vode. Za razliku od drugih piva, koristi se samo prvi slad. Zato se i zove ICHIBAN – što na japanskom znači „prvi“ i „najbolji“.
Naša metoda prvog slada, ili „Ichiban Shibori“ na japanskom, predstavlja jedinstven način proizvodnje piva u njegovom najčistijem obliku – od jednog, čistog sastojka: 100% slada. Ova jedinstvena tehnika daje Kirin Ichibanu neponovljiv ukus i aromu koji se ne mogu pronaći nigde drugde na svetu.
Kirin: mitsko biće koje nagoveštava sreću.
U Vinariji Čoka, vinska priča se piše više od 120 godina, pažljivo se gradi, budi emocije i otkriva identitet brendova koji su mnogima sinonim za p...
pročitaj jošTrening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...
pročitaj jošBartending scena u Srbiji i regionu poslednjih godina beleži primetan rast – ne samo u pogledu broja barova i koktela na menijima, već i u načinu n...
pročitaj još