
Cédric Grolet otkriva tajnu: Kako se prave najbolji kroasani na svetu
Kada bi jutro u Parizu imalo miris, to bi sigurno bio miris kroasana. Miris ukusnog remek-dela napravljenog od putera, kao zlatna reka preplavljuje...
pročitaj jošTek ispečeno, mirišljavo pecivo, šolja kafe i sveže ceđena narandža: zvuči kao san!kro
Upravo takav san možete ostvariti svojim gostima, uz Vandemoortele smrznute proizvode. Vandemoortele je čuvena belgijska kompanija koja nam donosi vrhunske zalogaje poput kroasana, mrežica i rolnica sa raznovrsnim punjenjima, bageta, fokača i drugih peciva, savršeno pripremljene i spremne da ih stavite u rernu.
Ovaj smrznuti program je idealno rešenje za profesionalne ugostitelje, jer omogućava da gostima uvek ponudite topla, hrskava i neodoljivo ukusna paciva. Ulepšajte vašim gostima početak dana – i želeće da im svaki dan počne baš kod vas!
Kompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj jošKristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj još