![BAD Ramen restoran](https://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2024/05/BAD-Ramen-restoran-370x280.jpg)
Restoran BAD Ramen posetiocima donosi najlepše ukuse Azije. A nalazi se na Dorćolu
Novo mesto koje posetiocima donosi sve samo ne loše ukuse Azije, odnedavno radi na Dorćolu. BAD Ramen je prvi ramen restoran i mesto koje će vas 'u...
pročitaj jošKanadski startup za kultivisano meso, The Better Butchers, uskoro otvara prvu mesaru isključivo sa ponudom laboratorijski uzgojenog mesa.
Na čelu ovog kanadskog startupa je Mitchell Scott, bivši suosnivač američkog brenda biljnog mesa The Very Good Food Company, koji ima u planu u iduće dve godine otvoriti prvu specijalizovanu mesaru ovog tipa.
“Osim što ima potencijal za rješavanje golemih ekoloških, etičkih i zdravstvenih problema, mislim da uzgojeno meso takođe može rešiti neke probleme s kojima se potrošači suočavaju sa prihvatanjem mesa biljnog porekla, kao što su ukus, tekstura i dugački popisi sastojaka“, izjavio je Scott za Vegconomist.
View this post on Instagram
Inače, The Better Butchers planira otvoriti prvu mesaru već iduće godine u Vankuveru, a trenutno rade na prototipovima kultivisanih svinjskih kobasica, mesnih ćufti i mariniranih šnicli.
PROČITAJTE JOŠ! Meso dobijeno suvim zrenjem dostojno je kraljevskih trpeza
Scott je objavio kako je tvrtka imala pozitivne razgovore s regulatornim telima za potencijalno odobrenje njihovih mesnih proizvoda, no i kako će im za sve dozvole trebati oko 12 meseci. Takođe, naglasio je i kako se planiraju proširiti i na američko tržište.
Kroz posvećnost tradiciji i strast prema prirodi, Tis snabdevanje stvara jedinstvena jela koja će osvojiti vaša srca i nepce. Uz Tis snabdevanje...
pročitaj jošSpeculaas biscuit je jedan od prvih artikala Pionirovog HoReCa proizvodnog programa i dolazi u display kutiji neto težine 1,8 kg, unutar koje se na...
pročitaj još