
Novo! QBO, univerzalni procesni sistem
Prekretnica u inovacijama procesnih sistema. Uređaji četvrte generacije. Qbo je kompletan, kompaktan i patentirani sistem za obradu koji integriše ...
pročitaj jošKada ovih dana dobijete novi broj magazina Cafe Bar & Restoran čeka vas iznenađenje u vidu magazina Dessert & Gelato! Radi se o specijalnom izdanju posvećenom poslastičarstvu, izradi restoranskih i hotelskih deserata, kao i segmentu proizvodnje zanatskog sladoleda
Tradicionalno poslastičarstvo je donedavno bilo prilično lokalno orijentisano, a poslastičari nisu imali prilike za pokazivanjem svog talenta. Ili bar ne koliko i kuvari. Međutim, vremena su se promenila. Poslastičari širom naše zemlje se krupnim koracima približavaju svetskom nivou. Sve veći broj poslastičarnica i gelateria se mogu pohvaliti vrhunskom paletom proizvoda od najkvalitetnijih sastojaka koje se mogu nabaviti na svetskom tržištu.
Svesni svih tih promena, a u skladu sa zahtevima modernog tržišta, pred vama je magazin posvećen umetnicima, profesionalcima iz sveta polastičarstva i zanatskog sladoleda.
Sve veći broj hotela i restorana ulaže u poslastičarsku sekciju, tako da iskusnim, ali i mladim generacijama poslastičara danas se ukazuju nebrojene mogućnosti za usavršavanje i napredovanje.
Magazin Dessert & Gelato će svojim sadržajem biti saputnik i pratilac na tom putu ka uspehu. Sa izuzetnim poštovanjem će se odnositi prema umeću svih profesionalaca, a eminentna imena domaće i svetske scene će govoriti za magazin i otkrivati tajne svog uspeha.
“Svi možemo u određenom trenutku biti kreativni, ali zadržati tu kreativnost nije lako. Zato je važno biti konzistentan te čuvati i graditi znanje jer jedino je ono konstantno kao i profesionalnost”, Jessica Préalpato.
SLEDEĆI BROJ MAGAZINA DESSERT & GELATO IZLAZI U DECEMBRU 2022
U svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj još