Filip Meter, Spices of The World: Glavnu reč i dalje vodi Kikkoman!
Tradicionalna HoReCa 2025 anketa B2B magazina Cafe Bar & Restoran potražili smo odgovore od naših poslovnih partnera, vlasnika, rukovodilaca i ...
pročitaj jošGeneralni menadžer firme Spices of the World, Filip Meter je za Cafe Bar & Restoran pričao o jednom od najvećih problema koje muči ugostitelje, a to je pronaći sigurnog dobavljača.
„Nestabilno tržište nas je navelo da na vreme usmerimo našu politiku poslovanja. Kao generalni distributeri brendova koje zastupamo klijentima smo ponudili najbolje moguće uslove kupovine, pogotovo kada se radi o dugoročnoj saradnji. Ugostitelji sada ne mogu da procene okvirnu potrošnju robe u narednim mesecima, a mi se trudimo da i pored takve situacije ponudimo najbolje moguće uslove.
Mislim da je svim ugostiteljima trenutno jedan od najvećih problema naći dobavljača sa konstantnim i sigurnim lagerom proizvoda, pa je naš savet uvek saradnja sa kompanijama koje funkcionišu po principu generalnog zastupništva kao vid najbezbednijeg i najsigurnijeg poslovanja“.
* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji.
Teško je izdvojiti, ali evo, dva naša najveća brenda: Tabasco i Kikkoman. Proizvodi ovih brendova opšte su poznati i voljeni u našoj zemlji. Sada, pored dostupnosti za HoReCa sektor, ove proizvode možete naći u skoro svakom supermarketu u Beogradu i drugim većim gradovima u Srbiji.
* Planovi vaše kompanije za narednu godinu.
Uvek smo u potrazi kako za inovativnim proizvodima tako i za inovacijama u food sektoru. To je plan za svaku godinu. Ono što nam je posebno važno u ovo vreme pandemije je da imamo stabilne lagere, što stabilnije cene i brze isporuke, čime se inače zaista dičimo.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili.
Restoran “Stari Pingvin” na Savskom keju je mesto gde uvek rado idem, pogotovo sa porodicom i prijateljima. Hrana je izvrsna, atmosfera domaćinska, a usluga prvoklasna. Uvek moja topla preporuka.
Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošPlata sa sirevima je sjajan izbor za svečane prilike, intimne večere, ali i opuštene zakuske sa prijateljima. Kombinacija raznolikih sireva, voća, ...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj još