
Konfitiranje u restoranskoj praksi: tradicija koja štedi vreme i podiže kvalitet
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošFine&Deli je postao sinonim za pažljivo odabrane sastojke, vrhunski kvalitet i istinsko uživanje u hrani.
U svoju liniju proizvoda koja obuhvata mleka, kremove za pripremu šlaga, tost listiće topljenog sira, sada su uvrstili i neutralnu pavlaku za kuvanje koja će svakom jelu dati poseban pečat!
Cooking Crème pavlaka na biljnoj bazi i sa 23% masti idealna je za pripremu ukusnih soseva, testenina, jela od mesa i povrća.
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošKompanija Spices of the World d.o.o. sa zadovoljstvom predstavlja novo poglavlje u svom razvoju, zamrznuti program specijalizovanih proizvoda za az...
pročitaj jošZa restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj još