Kikkoman recept: Čokoladni sutlijaš sa Tamari soja sosom
Sutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj jošSigurni smo da ste čuli, a verovatno i probali fenomenalne torte, kolače i poslastice vrhunskog kvaliteta koji nastaju u HomeMade-u – jednoj od najboljih beogradskih poslastičarskih radionica.
Od 2009. godine do danas, HomeMade je od malog porodičnog biznisa izrastao u firmu s modernim proizvodnim pogonom i 60 zaposlenih, postavši brend prepoznatljv po inovativnim i kreativnim slatkim zalogajima i proizvodima najrazličitijih ukusa i oblika.
View this post on Instagram
Od Choco Sticks-a, preko eksplozivnih Volcanos-a do velikog broja unikatnih torti, od prekusunih Vegabonsa, preko osvežavajućih sladoleda i čuvenih originalnih Macarons-a, svaki HomeMade proizvod je priča za sebe. U njih je uloženo mnogo vremena i posvećenosti jer je svaki slatki dezert ručno napravljen po jedinstvenim recepturama od najkvalitetnijih sirovina i ukrašen s posebnom pažnjom. Sirovine u najslađu beogradsku radionicu stižu sa svih meridijana pa ćete tako u HomeMade zalogajima osetiti francusku i belgijsku čokoladu, egzotične voćne note, raskoš orašastih i koštunjavih plodova, kraljevsko voće sa naših prostora, kao i spoj specifičnih tradicionalnih i modernih ukusa, prefinjenih i neočekivanih tekstura.
Pored svega navedenog, ono što HomeMade izdvaja na tržištu ručno pravljenih dezerata premijum kvaliteta jeste i linija od 6 presnih, odnosno raw torti čija se originalna receptura zasniva na organskim, zdravim sastojcima. Ove posne torte su savršen izbor za vegane i dijabetičare, ali i i sve druge koji žele da probaju jednu potpuno drugačiju i izuzetnu poslasticu. Mi smo probali i… Blago rečeno, ra-spa-me-tili se svakom od 6 kombinacija! Pred nama je period posta pa je pravi trenutak da vam ih u kratkim, ali slatkim crtama predstavimo i zagolicamo maštu i nepce.
View this post on Instagram
Presna/Raw torta Jagoda
Osetite raznolikost ukusa i tekstura fine kakao korice sa bademom i urmama, fila sa indijskim orahom i limunom, tankog sloja osušenih jagoda, fila sa indijskim orahom i urmama, te bogatog preliva od jagode. U ovom zanosnom ukusu uživaće i vegani, ali i svi ozbiljni slatkoljupci.
Presna/Raw torta Choco urma
Nastaje kada spojite suve urme, sirovi badem, indijski orah i sirovi organski kakao puter. Dodajte tome organski kakako prah, kokosovo ulje, agava sirup i svež avokado. Sada zamislite ovo bogatstvo različitih ukusa u svakom zalogaju!
Presna/Raw torta Limun Matcha
Ukus egzotike koji budi neke nove senzacije i doživljaje. Počnimo od kore od sirovih badema, urmi i kakao putera, nakon čega sledi fil od sirovog indijskog oraha potopljenog u limunov sok, kokosovog ulja, uz narendanu koru limuna. Sve se završava filom s japanskim Matcha čajem i dekorativnim prelivom od agava sirupa, kakao putera sa Matcha čajem i kriškama limuna.
View this post on Instagram
Presna/Raw torta Malina kokos
Jednostavnost recepture i tajni odnos maline, sirovog indijskog oraha i badema, te najkvalitetnijeg kokosovog ulja i sirupa od agave omogućiće vam da osetite svaki pa i najmanji akcenat ukusa svakog sastojka.
Presna/Raw torta Narandža urma
Sveže narandže a sušene urme sa sirovim indijskim orahom, sirovim bademom, kakaom i agava sirupom. Prepoznatljiv duh Mediterana i Orijenta koji je ukusan i zdrav.
Presna/Raw torta Šljiva
U modernom spoju naših tradicionalnih ukusa susreću se starinska kora od oraha i urmi sa daškom cimeta, fil od suvih šljiva potopljenih u limunovom soku, indijski orah i malo borovnica. Dodajte tome ukusan fil od indijskog oraha, semena iz štapića vanile i… Uživajte!
Web: www.hmc.rs
IG: homemadecompany
Tel: +381 60 300 32 44
Sutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj jošPored već dobro poznatih lokacija prestižnog lanca Korpa Deli Marketi, na adresi Bulevar vojvode Bojovića 14 u Beogradu i Veselina Masleše 2 u Novo...
pročitaj jošKako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj još