Que bella Mortadela: Nekada su ovaj delikates jeli samo bogati
Mortadela je narezak niže klase. Ovo može da izjavi samo neuki skorojević koji misli da je Italija samo pršuta i sir i čaša skupog vina. Daleko od ...
pročitaj jošVišestruko nagrađivano maslinovo ulje „Valle de Ricote“ odlikuje i posebno značajno geografsko poreklo – iz Južne Španije, tačnije iz regiona Mursije.
Ova jedinstvena presa osnovana je 2009. godine, i pripada porodičnoj firmi Guillen, koja ima iskustva u ovoj grani prehrambene industrije više od 60 godina. Fabrika je opremljena najnovijom tehnologijom u postupcima čišćenja, pranja, mlevenja i sl, pa sve do laboratorije gde se proizvedeno ulje testira.
Dobijeno kupažom tri nagrađivane vrste maslina: Arbequina, Picual i Hojiblanca, ovo ulje pripada kategoriji vrhunskih ekstradevičanskih maslinovih ulja. Nivo oleinske kiseline u rasponu od 0.1 do 0.4%, a peroksidni index od 5.6 su pokazatelji da je ovo ulje izuzetno čisto, dobijeno prvim ceđenjem i to samo mehaničkin putem na temperaturi koja ne prelazi više od 20-28°C.
Proizvođač: Almazara – Valle de Ricote
Distributer: Spices of the World doo,
Jurija Gagarina 227/35
Telefon: +381 11 7184 781
Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj još