
Konfitiranje u restoranskoj praksi: tradicija koja štedi vreme i podiže kvalitet
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošBlago začinjen, posut s brašnom i lagano pržen u biljnom ulju. Tako pripremljen i gotov prženi luk, odličan je dodatak mnogim jelima.
Bez guljenja, rezanja, prženja i suznih očiju. 100 g prženog luka zamenjuje 300 g svežeg! Koristi se kao zamena za sveži luk kod pripreme jela od mesa umaka, gulaša, supa, te pečenog hleba sa lukom kao ukusan brzi zalogaj. Komercijalno pakovanje 1 kg alu-kesa; transportno pakovanje 10 kg alu-kesa.
Idealno za: Kotányi prženi luk se izvrsno slaže sa jelima od goveđeg mesa kao što je Zwiebelrostbraten, jelima sa sotiranim mesom, supama, umacima, povrćem i pireom od krompira.
Sastojci: Luk, biljno ulje (tekuće palmino ulje), pšenično brašno, nejodirana kuhinjska so.
Proizvođač: Kotányi
Distributer: M&L International
Ulica oslobođenja 29, Beograd
Telefon: +381 11 3564 397
Zaboravljene kulinarske tehnike ponovo su u fokusu. Konfitiranje, jedna od njih, nastala je još u vreme kada nije bilo frižidera i zamrzivača, a u ...
pročitaj jošZa restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošTražite zalogaj koji iznenađuje i oduševljava? Naša ponuda donosi savršen spoj istoka i zapada – autentične japanske gyoza knedle i TABASCO® zeleni...
pročitaj još