
Tabasco recepti sa roštilja: Ukus koji pali, ali prija
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošBlago začinjen, posut s brašnom i lagano pržen u biljnom ulju. Tako pripremljen i gotov prženi luk, odličan je dodatak mnogim jelima.
Bez guljenja, rezanja, prženja i suznih očiju. 100 g prženog luka zamenjuje 300 g svežeg! Koristi se kao zamena za sveži luk kod pripreme jela od mesa umaka, gulaša, supa, te pečenog hleba sa lukom kao ukusan brzi zalogaj. Komercijalno pakovanje 1 kg alu-kesa; transportno pakovanje 10 kg alu-kesa.
Idealno za: Kotányi prženi luk se izvrsno slaže sa jelima od goveđeg mesa kao što je Zwiebelrostbraten, jelima sa sotiranim mesom, supama, umacima, povrćem i pireom od krompira.
Sastojci: Luk, biljno ulje (tekuće palmino ulje), pšenično brašno, nejodirana kuhinjska so.
Proizvođač: Kotányi
Distributer: M&L International
Ulica oslobođenja 29, Beograd
Telefon: +381 11 3564 397
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošU svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj još