
Gyoza: Savršena podloga za višeslojne ukuse
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošBlago začinjen, posut s brašnom i lagano pržen u biljnom ulju. Tako pripremljen i gotov prženi luk, odličan je dodatak mnogim jelima.
Bez guljenja, rezanja, prženja i suznih očiju. 100 g prženog luka zamenjuje 300 g svežeg! Koristi se kao zamena za sveži luk kod pripreme jela od mesa umaka, gulaša, supa, te pečenog hleba sa lukom kao ukusan brzi zalogaj. Komercijalno pakovanje 1 kg alu-kesa; transportno pakovanje 10 kg alu-kesa.
Idealno za: Kotányi prženi luk se izvrsno slaže sa jelima od goveđeg mesa kao što je Zwiebelrostbraten, jelima sa sotiranim mesom, supama, umacima, povrćem i pireom od krompira.
Sastojci: Luk, biljno ulje (tekuće palmino ulje), pšenično brašno, nejodirana kuhinjska so.
Proizvođač: Kotányi
Distributer: M&L International
Ulica oslobođenja 29, Beograd
Telefon: +381 11 3564 397
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj još