
Pizza Fritta posetiocima donosi najpopularniji napuljski gastro biser
Pizza Fritta je mlad, mali i ušuškan street food lokal sa neverovatno ukusnom napuljskom prženom picom. Za kratko vreme pobrao je pažnju komšija al...
pročitaj još„Za ukus je potrebno vreme“, kako bi otprilike zvučao slobodan prevod programa Time for taste koji vam predstavlja Bakemax. Proizvodi iz ove linije su Super pizza jufka, Super focaccia i Super hleb.
Duga fermentacija je glavna karakteristika proizvoda iz ove linije. To je prirodan proces u testu kojim se gluten razlaže tokom dužeg vremena i koji čini da pozitivne bakterije u testu imaju vremena da odrade prirodan posao. Testo narasta i dobija šupljine koje su nakon pečenja upečatljive i daju testu karakterističnu vazdušastu strukturu. Kao rezultat duge fermentacije testo lakše varimo, ne osećamo težinu ili gorušicu u želucu, a dobijamo proizvod sa vazdušastom sredinom i hrskavom koricom.
Kompanija Bakemax je specijalizovana za proizvodnju zamrznutog testa vrhunskog kvaliteta. Ovom tehnologijom je ovladala kroz partnerstvo sa nemačkim kompanijama koje su lideri u inovacijama i optimizaciji u pekarstvu. Testa duge fermentacije iz linije Time for Taste su: Super pizza jufka, Super focaccia i Super basket bread. Super pizza jufku, u dve veličine, od skoro možete naći i u Metro objektima.
* 100% prirodno
* Odličan ukus i vrhunski kvalitet
* Brzo i jednostavno za pripremu
* Štedi vreme i prostor
* Standardizovano
Ponudite Vašim gostima nezaboravno iskustvo hrskavih zalogaja pravog testa duge fermentacije!
Proizvođač i distributer: Bakemax doo, Beograd, www.bakemax.rs
METRO Chef biskvit mix je mešavina vrhunskih biskvita sa i bez čokoladnog preliva, sa visokim udelom putera, čokolade i najfinijih sastojaka. METR...
pročitaj jošKikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošKristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj još