Pizza Fritta posetiocima donosi najpopularniji napuljski gastro biser
Pizza Fritta je mlad, mali i ušuškan street food lokal sa neverovatno ukusnom napuljskom prženom picom. Za kratko vreme pobrao je pažnju komšija al...
pročitaj još„Za ukus je potrebno vreme“, kako bi otprilike zvučao slobodan prevod programa Time for taste koji vam predstavlja Bakemax. Proizvodi iz ove linije su Super pizza jufka, Super focaccia i Super hleb.
Duga fermentacija je glavna karakteristika proizvoda iz ove linije. To je prirodan proces u testu kojim se gluten razlaže tokom dužeg vremena i koji čini da pozitivne bakterije u testu imaju vremena da odrade prirodan posao. Testo narasta i dobija šupljine koje su nakon pečenja upečatljive i daju testu karakterističnu vazdušastu strukturu. Kao rezultat duge fermentacije testo lakše varimo, ne osećamo težinu ili gorušicu u želucu, a dobijamo proizvod sa vazdušastom sredinom i hrskavom koricom.
Kompanija Bakemax je specijalizovana za proizvodnju zamrznutog testa vrhunskog kvaliteta. Ovom tehnologijom je ovladala kroz partnerstvo sa nemačkim kompanijama koje su lideri u inovacijama i optimizaciji u pekarstvu. Testa duge fermentacije iz linije Time for Taste su: Super pizza jufka, Super focaccia i Super basket bread. Super pizza jufku, u dve veličine, od skoro možete naći i u Metro objektima.
* 100% prirodno
* Odličan ukus i vrhunski kvalitet
* Brzo i jednostavno za pripremu
* Štedi vreme i prostor
* Standardizovano
Ponudite Vašim gostima nezaboravno iskustvo hrskavih zalogaja pravog testa duge fermentacije!
Proizvođač i distributer: Bakemax doo, Beograd, www.bakemax.rs
HoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj jošPlata sa sirevima je sjajan izbor za svečane prilike, intimne večere, ali i opuštene zakuske sa prijateljima. Kombinacija raznolikih sireva, voća, ...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj još