
Chef Kristijan Marenić objašnjava: Kako se pravi Beurre Monté
Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošRAS Produkt d.o.o. bavi se proizvodnjom, pakovanjem i prometom na veliko šećera, meda, marmelade i plastike za ugostiteljstvo. Vizija je da u ovim oblastima postanu lideri u regionu.
Iz portfolija ovoga puta vam predstavljamo njihov ugostiteljski med, a iz Ras Produkta poručuju:
* Med iz naše ponude je od poznatih dobavljača pod kontrolom veterinarske inspekcije.
* HACCP sistem u pakovanju meda.
* FSSC 22000.
* Veterinarski izvozni broj 17035.
* Kvalitet meda koji pakujemo je stalno kontrolisan od strane Veterinarskog instituta Beograd.
Dolazi u pakovanju od 15 grama, a u kutiji se pakuje 150 komada.
Ugostiteljski med Ras Produkta već koriste sledeći objekti: Crowne Plaza, Zira, Falkensteiner, Holiday Inn, Moskva, Majestik, Tulip Inn, Park, Balkan, MR President, Slavija Lux, Rex hotel, Astorija, In Hotel, Air Srbija, Hyatt Regency Beograd, Marriott Beograd…
Kristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj jošKompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se ...
pročitaj još