
Beppino Occelli: Istorija, proizvodnja i odležavanje
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošJedanaesta izložba autohtonih sireva Balkana, „Balkan Cheese Festival” biće održana objedinjeno sa festivalom poslastica i slatkiša „Sladak život” predstojećeg vikenda – 26. i 27. juna na prostoru Botaničke bašte u Beogradu.
Posetioci će na izložbi moći da vide i degustiraju više desetina sireva i poslastica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Francuske i da uživaju u šetnji ovim parkom prirode dok uparuju ukuse delikatesa.
Radno vreme „Balkan Cheese Festivala“ biće od 10 do 20 časova u subotu i nedelju.
Cena jednodnevne ulaznice za Botaničku baštu ostaje nepromenjena: 300 dinara. Ulaznice su dostupne na biletarnici Botaničke bašte i onlajn na adresi https://www.tickets.rs/program/xi-balkan-cheese-festival-2806
Svečana dodela nagrada za najbolje sireve po glasovima publike, najlepši štand i najlepši tanjir sireva biće održana u nedelju, 27. juna u 18 časova.
Detaljnije informacije o manifestaciji mogu se naći na stranici: www.facebook.com/IzlozbaSira
Događaj se organizuje u skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije, Instituta za javno zdravlje Srbije i Gradskog zavoda za javno zdravlje.
Za više informacija i akreditaciju medija:
Srba Jovanović : 065 5 77 77 22
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošU svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj još