L'art groupe
21.10.2024 Horeca oprema

L’art groupe: Siguran oslonac za uspešno poslovanje

L’art groupe na čelu sa osnivačem i šefom Zdravkom Štrpcem, nakon par inostranih projekata ponovo podiže ugostiteljsku scenu u našoj zemlji. L’art groupe, sad već dokazano efikasni partner u HoReCa sektoru, pored konsaltinga i edukacije, pruža siguran oslonac u poslovanju klijenta, daje jasne smernice i savete za dalji razvoj.

L’art groupe – Siguran oslonac za uspešno poslovanje

Objedinjuje sve grane ugostiteljstva, a činjenica da je čine ljudi od ogromnog kredibiliteta i iskustva, dodatno uliva poverenje i garantuje kvalitet.

 L'art groupe

Promo L’art groupe

Najbitnije je da budući klijenti znaju da, sa fokusom na uspeh, projekat pratimo od samog početka do kraja i aktivno učestvujemo u razvoju poslovanja. Bilo da je u pitanju postavka menija, vinske karte, postavka i dizajn bara, edukacija zaposlenih, finansijsko savetovanje, reklamno rešenje ili bilo koji drugi segment u hotelskom, restoranskom ili barskom biznisu. Osluškujemo potrebe klijenta i trudimo se da njegove želje pretočimo u realnost – ističe chef Zdravko Štrbac.

L’art groupe uspešno realizovao postavku menija u Preko Puta Proleća

L’art groupe trenutno radi na više projekata, a jedan od uspešno realizovanih je postavka menija u restoranu Preko Puta Proleća. U pripremi su novi projekti, a trenutni fokus takođe je na privatnim večerama, organizaciji poslovnih i privatnih događaja. Pored toga, u planu je otvaranje akademije za buduće kuvare i chefove.

Chef Zdravko Štrbac dodaje i to da je član italijanskih asocijacija Top Italian Chef Organization, Chefs For Life i srpskih Culinary Federation of Serbia, kao i seniorskog nacionalnog tima, te je i to jedan od pokazatelja i dokaza da svaki projekat izvodi krajnje profesionalno.

Preko Puta Proleća

Promo L’art groupe: Preko Puta Proleća

– Pored navedenih asocijacija bio sam i jedan od najmlađih članova tima chefa Ljubice Komnenić od koje sam zaista mnogo naučio. Zbog renomea i iskustva jednostavno ne smem da dozvolim da moj rad prođe bez stroge kontrole svakog koraka, od početka do kraja. Radio sam kao chef i saradnik u priznatim restoranima u regionu, ali i u Italiji i Norveškoj, tako da se trudim da aktuelne trendove prenesem našoj sceni – rekao je chef Štrbac, i dodao:

– Želim da napomenem da su u sklopu L’art groupe i mnogobrojni spoljni saradnici, potvrđeni specijalisti koji pokrivaju kompletne pozicije u ugostiteljstvu – argumentovao je svoju profesionalnost chef Štrbac.

L’art groupe je mesto za mlade i perspektivne

Jedan od bliskih i perspektivnih saradnika L’art groupe je dvadesettrogodišnji Mihailo Ralović, a interesovanje prema umetnosti kulinarstva pokazivao je od malena. Mihailo nam je otkrio kako je došlo do saradnje sa chefom Štrpcem:

L'art groupe

Promo L’art groupe: Mihailo Ralović

– Nakon što sam završio srednju ugostiteljsku školu u Aranđelovcu, obrazovanje sam nastavio na Visokoj hotelijerskoj školi u Beogradu, gde je započelo moje ozbiljnije usavršavanje. Tamo sam imao privilegiju da upoznam chefa Zdravka Štrbca, čije je mentorstvo igralo ključnu ulogu u mom profesionalnom razvoju. Pod njegovim vođstvom sam napravio prve korake u kulinarstvu u hotelu Saint Ten. Tamo sam imao priliku da se upoznam sa osnovama i sofisticiranim tehnikama kulinarstva. Ovo iskustvo predstavljalo je osnovu mog profesionalnog uzleta u ugostiteljstvu. Želeći da proširim svoje horizonte i unapredim veštine, odlučio sam da se preselim u Norvešku u kojoj sam se upoznao sa novim stilovima kuvanja. Tokom rada u restoranu ’22’ uspešno smo integrisali razne kulturne i kulinarske pristupe, što je rezultiralo dobijanjem Michelinove preporuke. Ova iskustva su značajno obogatila moje znanje a svaki novi izazov u ovom dinamičnom i kreativnom polju doživljavam sa velikim entuzijazmom i strašću.

Fokus L’art groupe je na uspehu

Chef Štrbac dodatno ističe i to da je firma L’art groupe nastala iz želje da celu ugostiteljsku scenu podigne na viši nivo.

Promo L'art groupe

Promo L’art groupe

– Kao što je prethodno spomenuto, okupio sam vrhunske profesionalce iz ove oblasti i sa njima radim konsalting. Već smo imali saradnju sa eminentnim restoranima i hotelima širom Srbije. Klijentima pružamo edukaciju i oslonac u poslovanju. U poslednje vreme izuzetno je važno pratiti cene i u skladu sa njima oformiti održivo poslovanje. Parola ‘Fokus je na uspehu’ ukazuje na to u kom pravcu idemo i da nema kompromisa. Inače, svi zainteresovani koji imaju želju da pokrenu biznis, da postojeći unaprede, modifikuju ili reorganizuju, neka me pozovu na broj telefona koji je naveden ispod teksta, puem mejla, a mogu me kontaktirati i putem društvenih mreža – zaključio je chef Štrbac.

L’art groupe

E-mail: [email protected]
Tel +381 63 359 520
FB Zdravko Strbac
IG @zdravko_strbac

AUTOR: Miodrag Aleksić / N.S.

IZVOR: Cafe Bar & Restoran

FOTO: Nikola Milović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije