Que bella Mortadela: Nekada su ovaj delikates jeli samo bogati
Mortadela je narezak niže klase. Ovo može da izjavi samo neuki skorojević koji misli da je Italija samo pršuta i sir i čaša skupog vina. Daleko od ...
pročitaj jošVišestruko nagrađivano maslinovo ulje „Valle de Ricote“ odlikuje i posebno značajno geografsko poreklo – iz Južne Španije, tačnije iz regiona Mursije.
Ova jedinstvena presa osnovana je 2009. godine, i pripada porodičnoj firmi Guillen, koja ima iskustva u ovoj grani prehrambene industrije više od 60 godina. Fabrika je opremljena najnovijom tehnologijom u postupcima čišćenja, pranja, mlevenja i sl, pa sve do laboratorije gde se proizvedeno ulje testira.
Dobijeno kupažom tri nagrađivane vrste maslina: Arbequina, Picual i Hojiblanca, ovo ulje pripada kategoriji vrhunskih ekstradevičanskih maslinovih ulja. Nivo oleinske kiseline u rasponu od 0.1 do 0.4%, a peroksidni index od 5.6 su pokazatelji da je ovo ulje izuzetno čisto, dobijeno prvim ceđenjem i to samo mehaničkin putem na temperaturi koja ne prelazi više od 20-28°C.
Proizvođač: Almazara – Valle de Ricote
Distributer: Spices of the World doo,
Jurija Gagarina 227/35
Telefon: +381 11 7184 781
U susret sve hladnijim danima, brend Bakina Tajna obradovao nas je potpuno novim proizvodima, Umacima od paradajza, koji u teglicama čuvaju leto i ...
pročitaj jošKako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošSutlijaš, mnogima omiljena poslastica iz detinjstva, ne mora da bude pripreman samo na tradicionalan način. Kikkoman recept za čokoladni sutlijaš d...
pročitaj još