tork workshop predavanje
29.07.2025 Horeca oprema

Održan prvi HoReCa Workshop u organizaciji kompanije Tork i firme Office Direct

Kompanija Tork, koja je sinonim za kvalitet kad je u pitanju higijena, u saradnji sa firmom Office Direct, održala je prvi Workshop namenjem kuvarima ali i svim akterima u HoReCa sektoru.

Radionica, kojoj su prisustvovali viđeniji ugostitelji, afirmisani šefovi kuhinja, mediji, kao i distributeri, obilovala je edukacijom i praktičnom primenom. Cilj je da se prate aktuelnosti kao i svetski trendovi prvenstveno kad je higijena u pitanju. Aktuelna tema jeste zelena agenda i održivost ali i tehnike pripreme koje dovode do racionalne upotrebe svih potrošnih materijala i samim tim kroz brigu o ekologiji štede i novčana sredstva.

prvi workshop tork office direct

Za prezentaciju i praktičnu primenu novih rešenja u kuhinji bili su zaduženi Miloš Jovanović, jedan od najpoznatijih šefova kuhinje sa ovih prostora, koji je ujedno i brend ambasador brenda Tork, kao i mladi ali uveliko ostvareni šef Zdravko Štrbac, koji iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru.

Pojašnjeno je kako podići higijenu objekta na viši nivo, posebno u kuhinji, a ujedno kako maksimalno uštedeti sredstva koja ovakva rešenja donose. Naravno, svi prisutni su imali tu privilegiju da na licu mesta vide umeće naša dva šefa i ujedno probaju neke od slanih i slatkih specijaliteta.

prvi workshop tork office direct

Sjajnoj praktičnoj prezentaciji u pripremi jela i modernom pristupu održavanju higijene, predhodilo je predavanje koji je održao Igor Mišić, Tork Key Account Manager za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju, uz asistenciju kolega Slavoljuba Miladinovića i Borka Tadića.

predstavnici firmi Office Direct i Tork, prvi workshop tork office direct

Pored interesantnih tema i korisne analitike koja je potvrdila porast važnosti upotrebe novih higijenskih rešenja, akcenat je bio i na modelu Tork Workflow što zapravo predstavlja konsultativni pristup za restorane koji je kreiran sa ciljem da smanji prekide u radu, poveća efikasnost i obezbedi veći higijenski standard kako bi ugostitelji dali maksimum svojim gostima.

AUTOR: Miodrag Aleksić / N.S.

FOTO: Katarina Simikić Martinović

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije