
Još jedan oblik iskustvenog turizma: Mikro-restorani za personalizovani doživljaj
Dok su nekada hoteli i restorani svoju vrednost merili širinom ponude i brojem gostiju, danas se intenzivno razvija sasvim nov i drugačiji trend ko...
pročitaj jošDirektor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (YUTA), Aleksandar Seničić, izjavio je da su za prvomajske praznike građani najčešće birali putovanja autobusom u evropske gradove, ali da je broj putnika bio nešto manji u poređenju s prethodnom godinom.
– Zabeležen je pad broja putovanja od pet do 10 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Iako je interesovanje bilo solidno, blizina Uskrsa uticala je na nešto slabiju tražnju – rekao je Seničić za Tanjug.
On je naglasio da su evropske metropole i ove godine bile najpopularniji izbor putnika u ovom periodu.
CaféBar & Restoran Linkedin, Facebook i Instagram 📲 pratite nas za informacije i dešavanja u HoReCa sektoru
Na svečanosti održanoj u Ambasadi Češke Republike u Beogradu, ozvaničen je početak prve faze izgradnje jednog od najiščekivanijih stambeno-poslovni...
pročitaj jošZamislite odlazak na kampovanje bez podizanja šatora, hladnih noći na neudobnim podlogama i bez nervoznog traganja za punjačem. Zvuči kao san? Ne,...
pročitaj jošPrvi čovek hotela St. Regis, najluksuznijeg brenda u internacionalnom portfoliju kompanije Marriott, Marc De Ruijter je od 1995. godine na vodećim ...
pročitaj još