
Održan prvi HoReCa Workshop u organizaciji kompanije Tork i firme Office Direct
Kompanija Tork, koja je sinonim za kvalitet kad je u pitanju higijena, u saradnji sa firmom Office Direct, održala je prvi Workshop namenjem kuvari...
pročitaj jošKompanija Japan Brewery, prethodnica Kirina, osnovana je pre više od sto godina, 1885. godine. Godine 1907. kompanija Japan Brewery promenila je ime u Kirin Beer Company, i od tada kompanija aktivno investira u proizvodne pogone i ulaže velike napore kako bi obezbedila snabdevanje visokokvalitetnim sladom i hmeljem.
–Zahvaljujući tome, Kirin pivo, sa svojim naglaskom na kvalitet, postalo je omiljeno među ljubiteljima piva u Japanu, dostižući 60% učešća na domaćem tržištu 1972. godine.
Godine 1990. lansirano je Kirin Ichiban Shibori, jedinstveno pivo napravljeno samo i isključivo od prvog slada. Već prve godine, Kirin Ichiban je postigao rekordnu prodaju i postao jedan od najuspešnijih proizvoda kompanije Kirin. Danas Kirin Ichiban zauzima posebno mesto u srcima miliona ljubitelja piva u Japanu i širom sveta.
Kirin Ichiban se pravi isključivo od slada, hmelja i vode. Za razliku od drugih piva, koristi se samo prvi slad. Zato se i zove ICHIBAN – što na japanskom znači „prvi“ i „najbolji“.
Naša metoda prvog slada, ili „Ichiban Shibori“ na japanskom, predstavlja jedinstven način proizvodnje piva u njegovom najčistijem obliku – od jednog, čistog sastojka: 100% slada. Ova jedinstvena tehnika daje Kirin Ichibanu neponovljiv ukus i aromu koji se ne mogu pronaći nigde drugde na svetu.
Kirin: mitsko biće koje nagoveštava sreću.
Usred vrele letnje sezone, beogradski June Café pokrenuo je osveženi večernji meni — kako bi letnje večere s prijateljima bile još prijatnije i zan...
pročitaj jošTesla je ušla u sektor ugostiteljstva otvaranjem inovativnog objekta Tesla Diner u Los Anđelesu, koji kombinuje brzu restoransku uslugu i infrastru...
pročitaj jošIza svakog tanjira krije se priča - o sastojcima, o ljudima koji su ih birali, o šefovima kuhinja koji su je pretočili u ukus koji se pamti. Kao i ...
pročitaj još