08.09.2020 Oprema

Trendi i kvalitetno posuđe kompanije Icofin

Renomirana firma Icofin, prateći trendove, uvrstila je u ponudu proizvode holandske kompanije Style Point, vodećeg evropskog snabdevača hotela i restorana. Posuđe je svrstano u više kategorija.

TRENDI POSUĐE U BOJI
Retro izgled linije Jersay dobijen je kombinacijom organskih oblika koji prate jake ivice i izuzetna otpornost na ogrebotine. Posuđe je raspoloživo u pet modernih boja i idealno za serviranje kako malih zalogaja tako i kompletnih obroka. Garancija od pet godina još je jedna od prednosti i argument više prilikom odabira.
MULTIFUNKCIONALNI BUFFET koncept je modularan i omogućava bezbroj kreativnih kombinacija švedskog stola, čime se atmosfera objekta može menjati i prilagođavati po potrebi. Osnovu čine drveni elementi, dok metalni delovi u zlatnoj ili vintage boji daju željenu atmosferu.
ECO FRIENDLY POSUĐE od bambusa ekološki su prihvatljive, biorazgradive, jake i lagane. Dostupne su u pet boja, što uz činjenicu da su i činije raznobojne omogućava promenu izgleda stola iz jesenjeg u prolećni za tili čas.
Q PERFORMANCE porcelan posebno je pogodan za bankete, ketering i hotele. Izuzetno je jak, što dokazuje doživotna garancija na krzanje ivica. Šest puta je jači od standardnog porcelana za ugostiteljstvo. Zaštitna glazura sprečava ogrebotine, dok dizajn štedi 20% prostora pri skladištenju. Visoki kvalitet posuđa doprinosi da jela duže ostanu topla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije