![](https://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2024/06/Monte-Carlo-Chocolate-Souffle-naslovna-370x280.jpg)
Monte Carlo Chocolate Soufflé – slatka dekadencija koju priprema chef Dominique Lory
Posle više od deset godina rada u kuhinji Alaina Ducassea, chef Dominique Lory danas u punom obimu ispoljava svoj talenat, viziju i strast. A to či...
pročitaj jošPutovanje kroz kulinarske čarolije i uživanje u svakom zalogaju, prema rečima menadžmena restorana Filtz 45, započinje se baš sa ove tačke.
Restoran uređen u modernom stilu, sa ljubaznom i brzom uslugom, ljubiteljima dobrog zalogaja donosi autentične ukuse jela srpske kuhinje – bogata predjela, roštilj, salate i čorbe.
Restoran Filtz 45 doručak služi do 12 sati, a sa jelovnika izdvajamo hrskavi sendvič, koji nas je razoružao svojom punoćom i aromatičnim ukusom.
8bar – doživite besprekorno uživanje u restoranskom i barskom ugođaju
Već narednog dana odlučili smo se da posetimo Filtz 45 za vreme ručka. Losos sa grilovanim povrćem bio je pun pogodak – majstorski pripremljen delikatan file, obogaćen je citrusnim notama i hrskavim, grilovanim povrćem.
View this post on Instagram
U restoranu Filtz, dočekaće vas ekskluzivni lava kolač sa tartufima, spoj čokoladne raskoši i tartufa vodi vas na gastronomsko putovanje za pamćenje. Tartufi dodaju iznenađujući element ovom već izvanrednom desertu. Njihov bogat, zemljani ukus savršeno se uklapa s čokoladom, stvarajući slojevitu i kompleksnu senzaciju koja će osvojiti vaše nepce.
RESTORAN FILTZ 45
Jurija Gagarina 225d, Novi Beograd
Tel. +381 69 350 0053
Radno vreme: 08.00-23.30, nedelja 10.00-18.00
IG @filtz45
Svako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošMladi restoran sa ukusnom korejskom hranom pod imenom Seoulgrade Korean BBQ odnedavno radi u srpskoj prestonici. Pored senzacionalne svinjske potrb...
pročitaj jošU elegantnom svetu fine dininga, restoran GIG, nosilac ekskluziviteta, hedonizma i vrhunskog ugostiteljskog umeća, krajem juna organizovaće ekskluz...
pročitaj još