![La Noisette 2.0](https://cafebarrestoran.rs/wp-content/uploads/2024/06/La-Noisette-2.0-1-370x280.jpg)
Cédric Grolet o svom slatkom remek-delu. La Noisette 2.0
La Noisette 2.0 je jedna od signature poslastica nagrađivanog Sedrika Grolea, pastry chefa pariškog restorana Le Meurice Alain Ducasse, vlasnika dv...
pročitaj jošPutovanje kroz kulinarske čarolije i uživanje u svakom zalogaju, prema rečima menadžmena restorana Filtz 45, započinje se baš sa ove tačke.
Restoran uređen u modernom stilu, sa ljubaznom i brzom uslugom, ljubiteljima dobrog zalogaja donosi autentične ukuse jela srpske kuhinje – bogata predjela, roštilj, salate i čorbe.
Restoran Filtz 45 doručak služi do 12 sati, a sa jelovnika izdvajamo hrskavi sendvič, koji nas je razoružao svojom punoćom i aromatičnim ukusom.
8bar – doživite besprekorno uživanje u restoranskom i barskom ugođaju
Već narednog dana odlučili smo se da posetimo Filtz 45 za vreme ručka. Losos sa grilovanim povrćem bio je pun pogodak – majstorski pripremljen delikatan file, obogaćen je citrusnim notama i hrskavim, grilovanim povrćem.
View this post on Instagram
U restoranu Filtz, dočekaće vas ekskluzivni lava kolač sa tartufima, spoj čokoladne raskoši i tartufa vodi vas na gastronomsko putovanje za pamćenje. Tartufi dodaju iznenađujući element ovom već izvanrednom desertu. Njihov bogat, zemljani ukus savršeno se uklapa s čokoladom, stvarajući slojevitu i kompleksnu senzaciju koja će osvojiti vaše nepce.
RESTORAN FILTZ 45
Jurija Gagarina 225d, Novi Beograd
Tel. +381 69 350 0053
Radno vreme: 08.00-23.30, nedelja 10.00-18.00
IG @filtz45
Fuzio je mlad restoran sa atmosferom delikatnom poput trešnjinog cveta, koji odnedavno svoja vrata drži širom otvorenim za sve posetioce centralnog...
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj jošSvako ko je bar jednom imao prilike da pročita magazin Cafe Bar & Restoran, zna da pratimo sve što se dešava u svetskoj i domaćoj gastronomiji....
pročitaj još