Jutro radnja u Obrenovcu
24.05.2024 Gastro News

40 Jutro radnji širom Srbije

METRO trgovačka franšiza nastavlja da raste i sa otvaranjem nove „Jutro“ radnje u Obrenovcu trenutno broji 40 objekata širom Srbije. Donedavno samostalna trgovačka radnja „Zvončica BM“ postala je deo franšize, čime je Obrenovac postao još jedno mesto na mapi svih „Jutro“ radnji otvorenih u poslednjih nešto više od godinu dana. Vlasnici ovog objekta imaju ukupno 12 trgovačkih radnji i ovo je prva koja se pridružila METRO franšizi.

Otvaranje Jutro radnje u Obrenovcu

Samostalni trgovci i dalje imaju značajnu ulogu u ekonomiji, kroz podršku manjim, lokalnim zajednicama. S obzirom da su profesionalni kupci fokus poslovanja METRO-a, gde su mali, samostalni trgovci jedna od dve osnovne ciljne grupe, ova veletrgovačka kompanija odlučila je da pokrene program franšize kako bi pomogla opstanak, ali i dalji razvoj i modernizaciju brojnih nezavisnih trgovina. Tako su u Srbiji u poslednjih godinu dana otvoreni „Jutro“ objekti u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Novom Bečeju, Valjevu, Batočini, Jagodini, Ćupriji, Doljevcu, Knjaževcu, Obrenovcu, kao i na Divčibarama, gde je bila svečano otvorena prva radnja u okviru ove franšize.

 

METRO je pokrenuo i novi sajt posvećen ovom programu, sa idejom da to bude svojevrstan hub u okviru kojeg zainteresovani samostalni trgovci mogu naći sve potrebne informacije. Na sajtu se nalaze svi detalji o franšizi, pogodnosti koje METRO nudi svojim partnerima, ali i brojni korisni saveti. Tako recimo, mali, nezavisni trgovci mogu da pogledaju posebnu sekciju sajta koju čine saveti koji se odnose i na upite oko započinjanja sopstvenog trgovačkog biznisa. Između ostalog na sajtu se mogu dobiti i korisna uputstva i adekvatan raspored koraka koje je potrebno sprovesti pre samog otvaranja radnje.

FOTO: METRO SRBIJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije