restoran u veroni besplatno vino
05.05.2024 Restoran

Restoran u Veroni časti goste besplatnom flašom vina. Uz jedan uslov

Restoran u Veroni se definitivno razlikuje od brojnih drugih restorana u ovom gradu, a verovatno i u celom svetu.

Restoran u Veroni vam poklanja flašu vina ako izdržite bez mobilnog telefona

Restoran u Veroni, Al Condominio svoje goste motiviše da se odluče na digitalni detoks. Naime, u ovom restoranu ako večerate bez mobilnog telefona, dobijate besplatnu flašu vina. U današnje vreme smo svedoci situacije da više ne možemo pojesti niti jedan obrok u restoranu, a da se ne dohvatimo telefona. Bilo da se radi o pozivu, porukama, ili slikamo svoju hranu, ili pravimo selfije. Ovaj restoran u Veroni je odličnom idejom odlučio pokušati tome stati na kraj.

Na samom ulazu u restoran nalaze se sandučići sa ključevima u kojima gosti mogu ostaviti svoj telefon pre nego što sednu za sto, a kako bi lakše izdržali bez mobilnog i da se opuste i uživaju u večeri za to će biti nagrađeni besplatnom flašom vina.
Svaki par ili svaka četvrta osoba u velikom društvu koja na to pristane dobija besplatnu flašu vina Maia Wine Pinot Noir, a na ovu ideju je došao vlasnik restorana Angelo Lela.
„Razmišljao sam kako da se izborim sa pošasti, kakva je mobilni telefon. Sve odlazi u drugi plan, i hrana i vino i celokupan doživljaj zarad jednog snimka ili kuckanja na mobilnom. Da bi dobili nagradu, gosti moraju bez mobilnog izdržati celu večeru. Dakle, nema više fotografisanja hrane na koje su se svi toliko navikli. Mobilni telefon će sve vreme biti na sigurnom, zaključan u sandučetu, a konobaru je samo potrebno pokazati ključ i odmah će doneti besplatno vino“, kaže Angelo.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: AL CONDOMINIO INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije