Vladimir Oro, Bakemax: „Kvalitetan outsourcing je budućnost“
Preko 20 godina iskustva u pekarstvu, proizvodnji i prodaji, dovelo je do toga da Bakemax tržištu Srbije predstavi nove, revolucionarne proizvode, koji su, kako naglašavaju, plod dugogodišnjeg rada i razvoja.
„Svi naši proizvodi su inovativni i idu u prilog tome da štede vreme, štede prostor i energiju“
„Ugostitelji su proteklih godina prošli kroz ozbiljne izazove i tu im svakako treba odati priznanje, jer su oni bitna karika domaće privrede“, kaže Vladimir Oro, direktor prodaje i razvoja poslovanja u firmi Bakemax i dodaje: „Pored najavljenog rasta cene energenata, kao još jedan od aktuelnih i budućih izazova, nameće se nedostatak radne snage. Pored ulaganja u radnu snagu, treba težiti ka jednostavnosti u pripremi obroka, standardizaciji sirovina i sastojaka, ili jednostavno: outsourcing svega što može neko da pripremi za vas, a da kvalitet bude na najvišem mogućem nivou!“
Bakemax Pala
„Ponosni smo na našu liniju Šampionsko testo“
* Koji biste proizvod iz vaše palete izdvojili kao najuspešniji?
Svi naši proizvodi su inovativni i idu u prilog tome da štede vreme, štede prostor i energiju. Uz sve navedeno, odličan su odgovor na nedostatak stručne radne snage i česte fluktuacije, jer su jednostavni za upotrebu i obuku radnika da ih koriste u kuhinji. Ovom prilikom bih pomenuo naša tri polupečena, ručno rađena proizvoda Pinsa, Pizza i Pala, iz naše nove linije Šampionsko testo. * Recite nam nešto o planovima za narednu godinu.
Bakemax kao najveći proizvođač ovog tipa proizvoda u ovom delu Evrope, pored domaćeg, vidi potencijal i u izvoznim tržištima, što će svakako biti jedan od planova i za narednu godinu. * Možete li nam preporučiti vaš omiljeni restoran?
Najviše prija kada nakon napornog radnog dana sednem sa prijateljima u lokalni restoran ili bar. To je ono mesto u kraju koja nam često zameni dnevnu sobu ili kancelariju. Uverenja sam, da nema jakog HoReCa sektora bez posećenih lokala “u kraju”, pa svima preporučujem da sebi nađu jedan takav lokal!