29.12.2022 Food

Vladimir Oro, Bakemax: „Kvalitetan outsourcing je budućnost“

Preko 20 godina iskustva u pekarstvu, proizvodnji i prodaji, dovelo je do toga da Bakemax tržištu Srbije predstavi nove, revolucionarne proizvode, koji su, kako naglašavaju, plod dugogodišnjeg rada i razvoja.

„Svi naši proizvodi su inovativni i idu u prilog tome da štede vreme, štede prostor i energiju“

„Ugostitelji su proteklih godina prošli kroz ozbiljne izazove i tu im svakako treba odati priznanje, jer su oni bitna karika domaće privrede“, kaže Vladimir Oro, direktor prodaje i razvoja poslovanja u firmi Bakemax i dodaje:
„Pored najavljenog rasta cene energenata, kao još jedan od aktuelnih i budućih izazova, nameće se nedostatak radne snage. Pored ulaganja u radnu snagu, treba težiti ka jednostavnosti u pripremi obroka, standardizaciji sirovina i sastojaka, ili jednostavno: outsourcing svega što može neko da pripremi za vas, a da kvalitet bude na najvišem mogućem nivou!“

Bakemax Pala

„Ponosni smo na našu liniju Šampionsko testo“

* Koji biste proizvod iz vaše palete izdvojili kao najuspešniji?
Svi naši proizvodi su inovativni i idu u prilog tome da štede vreme, štede prostor i energiju. Uz sve navedeno, odličan su odgovor na nedostatak stručne radne snage i česte fluktuacije, jer su jednostavni za upotrebu i obuku radnika da ih koriste u kuhinji. Ovom prilikom bih pomenuo naša tri polupečena, ručno rađena proizvoda Pinsa, Pizza i Pala, iz naše nove linije Šampionsko testo.
* Recite nam nešto o planovima za narednu godinu.
Bakemax kao najveći proizvođač ovog tipa proizvoda u ovom delu Evrope, pored domaćeg, vidi potencijal i u izvoznim tržištima, što će svakako biti jedan od planova i za narednu godinu.
* Možete li nam preporučiti vaš omiljeni restoran?
Najviše prija kada nakon napornog radnog dana sednem sa prijateljima u lokalni restoran ili bar. To je ono mesto u kraju koja nam često zameni dnevnu sobu ili kancelariju. Uverenja sam, da nema jakog HoReCa sektora bez posećenih lokala “u kraju”, pa svima preporučujem da sebi nađu jedan takav lokal!

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BAKEMAX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije