29.12.2022 Drink

Nikola Mandić, Barcaffe: „Uskoro ćemo lansirati novi izvrsni espresso blend“

Još jedna uspešna godina je iza jednog od najznačajnijih regionalnih brendova u espresso biznisu. Naravno, radi se o brendu Barcaffe. Pored brojnih priznanja, organizovanih takmičenja, kurseva i seminara, pamtiću i po prvoj limitiranoj kolekciji šoljica za kafu Barcaffe Artist Edition 2022.

„Posebno smo ponosni na Barcaffe India Single Origin espresso“

Na početku razgovora, Nikola Mandić, regional brand building manager naglašava da su ispunili primarni cilj, a to je održavanje visokog kvaliteta.
„Kod pripreme espressa je najvažnije postovani pravila 5M. Nije dovoljno imati savršeni poluproizvod – blend, koji Barcaffe uvek nudi. Aparat, mlin, održavanje i znanje barista su neobilazne stavke koje čine savršeni espresso“.

* Proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji u prošloj godini.
Posebno smo ponosni na Barcaffe India Single Origin espresso koji je dobio zlatnu medalju na International Coffee Tasting-u u Italiji. To je trinaesta medalja do sada za Barcaffé espresso na manifestaciji organizaciji International Institute of Coffee Tasters. Iako, svaki proizvod je na svoj način kvalitetan i namenjen za određeni tip potrošača. Od čokoladnih, preko citrusnih, pa sve do zemljanih nota.

6_Barcaffe Nikola Mandić

„Uskoro sledi lansiranje novog izvrsnog blenda“

*  Planovi vaše kompanije za narednu godinu?
I u 2023. godini planiramo da pomeramo granice kako u ponudi espressa tako i u edukaciji, uslugama i servisu. Uskoro planiramo regionalno lansiranje jednog izvrsnog blenda.
* Koji biste nam restoran preporučili?
Beograd ima toliko dobrih restorana koji služe odlican Barcaffe espresso da se ne mogu odlučiti za samo jedan.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije