10.12.2022 Food

Bakemax nastavlja da pomera granice! Šampionska testa za Pinsu alla Romana, Pizzu i Palu alla Romana

Bakemax nastavlja da iznenađuje tržište i da svoju ponudu obogaćuje novim, sasvim drugačijim proizvodima, kakvih do sad nije bilo u ponudi na našem, ali i okolnim tržištima.

Godinu dana nakon lansiranja Super pizza jufke, Bakemax predstavlja revolucionarne proizvode

Od kako je predstavljena Super pizza jufka, koja je pokrenula revoluciju u ugostiteljstvu, a sve u cilju što lakše i brže pripreme pica testa u restoranima, na tržištu se nije pojavio inovativniji domaći proizvođač u HoReCa segmentu. Danas, godinu dana od lansiranja Super pizza jufke, Bakemax vam predstavlja još revolucionarnije i jedinstvenije proizvode.

Bakemax Pinsa

„Potrebe ugostitelja su svakim danom sve veće“

Iz kompanije Bakemax kažu: “Potrebe ugostitelja za nečim bržim, jednostavnijim i standardizovanim za upotrebu svakim danom su sve veće, a neophodnost da kvalitet i ukus budu na visokom nivou, dale su nam motiv i energiju da odemo korak dalje! U tom cilju smo i uspeli! Napravili smo proizvode koji će uštedeti vreme, novac i energiju. Uštedeće sve, osim kvaliteta! Sa svetskim šampionom u pravljenju pizza za 2022 godinu, Danijelom Zlatkovićem, a po njegovoj recepturi, razvili smo Šampionska testa za Pinsu alla Romana, Pizzu i Palu alla Romana. Ono što je najbitnije, duga fermantacija ostaje naš zaštitni znak. Testa su ručno razvučena, polupečena i nakon toga zamrznuta, tehnologijom brzog, šok, zamrzavanja“.

Bakemax Pala

Za manje od 10 minuta dobijate gotovu Pizzu, Pinsu ili Palu

Na vama je samo da ih otopite, 1 min u mikrotalasnoj ili 10 minuta na sobnoj temperaturi, da ih nafilujete po želji i ispečete, 2-3 minuta na 300°C ili 6-7 minuta na 250°C, u predhodno zagrejanoj peći. Za manje od 10 minuta dobili ste gotovu Pizzu, Pinsu ili Palu na testu vrhunskog kvaliteta i ukusa.“
Za više informacija posetite bakemax.rs na instagramu i facebooku ili posetite veb stranicu www.bakemax.rs.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: BAKEMAX

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije