11.12.2022 Food

Macrobiotic biljni burgeri Gen!e na gurmanski način

Biljni burgeri predstavljaju idealnu kombinaciju ručno odabranih sastojaka, sa naglaskom na proteinu graška. vrlo često daju ukus, zagrižaj i ukupnu teksturu kao i tradicionalni burgeri.

Biljni burgeri su prave proteinske bombe

Sve veća potražnja sa ukusnim receptima na bazi biljaka predstavlja odličnu priliku za vlasnike restorana da kreiraju ponudu za goste koji preferiraju ovakav način ishrane ili žele da smanje unos namirnica životinjskog porekla. Kako bi na adekvatan način odgovorili na ovaj trend, potrebne su raznovrsne i ukusne alternative za meso.
Biljni burgeri koji predstavljaju majstorsku kombinaciju ručno odabranih sastojaka, sa naglaskom na proteinu graška, vrlo često daju ukus, zagrižaj i ukupnu teksturu kao i tradicionalni. Često ovakvi Burgeri budu prave proteinske bombe koje su, pored svoje klasične primene, pogodne i u dnevnoj ishrani sportista.

Domaći burger pod imenom Gen!e

U poslednjih nekoliko godina, na domaćem tržištu su se pojavili razni inostrani proizvođači. Različite recepture su našle svoju publiku s tim što pomenuti trend još uvek nije ušao u „mejnstrim“. Da li zbog visoke cene ili ukusa koji vrlo često budu budu specifični, biljni burger tek treba da se probiju u prvi plan. Alternative klasičnom Burgeru, uparene sa iskustvom šefa kuhinje, ipak mogu gostima doneti nešto zbog čega će se uvek vraćati.
Zanimljivost na tržištu na koju smo mi naišli je burger domaćeg proizvođača Macrobiotic koji se prodaje pod brendom Gen!e. Pored ambalaže koja ne može da ne upadne u oko, burger ovog proizvođača je poprilično iznenađenje kada se radi o ukusu i pristupačnoj ceni. Takođe, činjenica da srpski proizvod može da stane rame uz rame sa inostranim proizvođačima je više nego dovoljna da ga preporučimo.

Više informacija na www.geniefood.rs

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GEN!E

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije