26.12.2022 Food

Dejan Nogić, Corp JVJV: „Građenje partnerskih i dugogodišnjih odnosa sa našim klijentima je naš osnovni zadatak“

Dejan Nogić je Direktor distributivnog centra Beograd za Corp JVJV i u razgovoru za naš magazin složio se da je tekuća 2022. godina evidentno bila uspešna u odnosu na prethodne dve godine.

„Akcenat je na prehrambenim proizvodima zastupljenih u mediteranskoj kuhinji“

„Tekuća 2022. godina je u HoReCa sektoru evidentno uspešnija od prethodne dve, iako sigurno nije nadoknađeno izgubljeno u tom periodu. Pored primetno povećane posete gostiju u ugostiteljskim objektima, pa tako i većih prihoda, ne smemo zaboraviti jako velike promene u rastu cena svih segmenata poslovanja, kako namirnica, energenata, radne snage… Sve to nam ostavlja brigu za sigurno, ozbiljno planiranje i izvesno tešku narednu godinu da bismo svi zajedno uspeli da zadržimo trend rasta kvaliteta usluge, a ujedno isplativosti u poslovanju. Vlasnicima ugostiteljskih objekata nemam šta drugo da savetujem osim da nastave sa naporima koje ulažu za sve kvalitetniju ponudu, koja je vidno primetna iz godine u godinu u Srbiji“.

2 Ivan Corp

* Koji proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji
Akcenat našeg poslovanja u HoReCa sektoru je svakako bio i ostao u kategoriji prehrambenih proizvoda koji su zastupljeni u mediteranskoj kuhinji. Na proizvodima mlečnog asortimana, kako parmezana, mozzarela, plavih sireva, tvrdih ili mekih belih sireva, delikatesnog asortimana, pršuta, pančeta, špekova, mortadela, tako isto i širokom asortimanu domaćih vina, mi smo izgradili svoju prepoznatljivost kod naših današnjih klijenata. U tom smeru ćemo i nastaviti da gradimo i širimo svoju ponudu.

„Corp je HoReCa lider jer smo uvek tu za naše klijente“

* Možete li nam reći nešto više o planovima vaše kompanije za narednu godinu
Naši planovi se suštinski ne menjaju iz godine u godinu, oni su dugoročni i ono što želimo i na čemu svakodnevno radimo, je da sve kapacitete usmerimo na vrhunski servis ka svim kupcima na teritoriji cele Srbije. Građenje partnerskih i dugogodišnjih odnosa sa našim klijentima je naš osnovni zadatak koji uspešno ispunjavamo sve ove godine i na osnovu koga smo postali nacionalni HoReCa lider, tako da i u sledeću godinu ulazimo sa istim ciljem.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili
Za odličan italijanski tanjir, biram restoran Roustiq. Za tradicionalnu kuhinju Srbije uvek je bez greške restoran Bela Reka. Marinada je preporuka za ribu i riblje specijalitete, i za kraj, topla atmosfera i odlična ponuda vina – Bistro Pinot West 65.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: CORP JVJV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije