
Zašto je stilski uređen toalet u restoranu sigurna investicija za dobar utisak?
U savremenom ugostiteljstvu, svaki detalj pravi razliku. Toalet u restoranu više nije samo funkcionalan prostor, već produžena pažnja koja se posve...
pročitaj jošRestoran Sent Andrea tradicionalno u ovo doba godine organizuje gastronomsku manifestaciju pod nazivom „Dani Jadrana“.
U periodu od 17. februara do 19. marta sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a gosti ovog restorana će moći da uživaju u odabranim specijalitetima pripremljenim od sveže morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža. Na meniju restorana će se naći sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari Sent Andree specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.
U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti će imati retku priliku da svakodnevno probaju najcenjenije vrste jadranske ribe: San Pjera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara… koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili jadranski ribari. Osim divlje morske ribe, u ponudi će biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki. Gastronomskom ugođaju će doprineti topla atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.
U savremenom ugostiteljstvu, svaki detalj pravi razliku. Toalet u restoranu više nije samo funkcionalan prostor, već produžena pažnja koja se posve...
pročitaj jošNa pizzama Denisa Lovatela ćete otkriti očaravajuće pejzaže. Tu je Intenzivna zima, sa fondijem i prženim prazilukom, zatim Miris livade, ukusima d...
pročitaj jošNajveći srpski grad izvan Srbije je od 1. aprila bogatiji za restoran u kojem će naša dijaspora, ali i svi ostali gastroljupci moći da uživaju u uk...
pročitaj još