21.02.2023 Restoran

Dani Jadrana! Do 19. marta traje festival morskih specijaliteta

Restoran Sent Andrea tradicionalno u ovo doba godine organizuje gastronomsku manifestaciju pod nazivom „Dani Jadrana“.

Dani Jadrana su već tradicija restorana Sent Andrea

U periodu od 17. februara do 19. marta sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a gosti ovog restorana će moći da uživaju u odabranim specijalitetima pripremljenim od sveže morske ribe i plodova mora, koji će svakodnevno stizati iz jadranskih ribarskih mreža. Na meniju restorana će se naći sveži ulovi, koje će po tradicionalnim receptima pripremati vrhunski kuvari sa primorja i kuvari Sent Andree specijalizovani za pripremu morske ribe i plodova mora.

Riba koja je tog jutra ulovljena, završava na vašem tanjiru

U zavisnosti od ribarske sreće, tokom ovog jedinstvenog festivala morskih specijeliteta, uz zvuke mediteranske muzike gosti će imati retku priliku da svakodnevno probaju  najcenjenije vrste jadranske ribe: San Pjera, zubaca, brancina, oradu, kernju, škarpinu, pagara… koje su tokom istog jutra, samo nekoliko sati pre nego što će se naći u njihovim tanjirima, ulovili jadranski ribari. Osim divlje morske ribe, u ponudi će biti i škampi, gambori, hobotnice i bogata selekcija morskih školjki. Gastronomskom ugođaju će doprineti topla atmosfera, mediteranska muzika, specijalne festivalske cene kao i promotivna ponuda vina.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije