
Kompanija Silbo slavi 30 godina uspeha: Od ideje do lidera u distribuciji!
Silbo je svoje mesto na tržištu izgradio kroz distribuciju proizvoda široke potrošnje i svojim partnerima pruža kompletnu uslugu logistike, skladiš...
pročitaj jošIdeja s kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju, 1911. godine, a kojom se kompanija i danas vodi „od zrna do čokolade” podrazumeva kontrolu svih faza – od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.
„Barry Callebaut” proizvodi su savršeni za pravljenje najrazličitijih čokoladnih čarolija, a tokom zimskih dana dovoljna su tri: Tamna čokolada 54% 2,5 kg, Kakao prah Extra brut 2,5 kg i Toping Tamna čokolada 1 kg, za uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.
HoReCa profesionalci kombinacijom proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, bez sumnje će zaokupiti pažnju i najzahtevnijih gostiju.
U svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj još