
Čokolada danas proslavlja Međunarodni dan! Slavimo ga uz recept “za odrasle”
Međunarodni dan čokolade se proslavlja 13. septembra, ali ova poslastica je toliko obožavana da se njen svetski dan obeležava 7. jula, počevši od 2...
pročitaj jošIdeja s kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju, 1911. godine, a kojom se kompanija i danas vodi „od zrna do čokolade” podrazumeva kontrolu svih faza – od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.
„Barry Callebaut” proizvodi su savršeni za pravljenje najrazličitijih čokoladnih čarolija, a tokom zimskih dana dovoljna su tri: Tamna čokolada 54% 2,5 kg, Kakao prah Extra brut 2,5 kg i Toping Tamna čokolada 1 kg, za uživanje u intenzivnom ukusu najfinije belgijske tople čokolade.
HoReCa profesionalci kombinacijom proizvoda, koji ponaosob čine savršeno izbalansiran spektar sastojaka, bez sumnje će zaokupiti pažnju i najzahtevnijih gostiju.
Korpa Deli Market prodavnica je juče otvorena u Beogradu na adresi Bulevar vojvode Bojovića 14 u K Distriktu na Dorćolu Korpa Deli Market za vaše ...
pročitaj jošKanadski startup za kultivisano meso, The Better Butchers, uskoro otvara prvu mesaru isključivo sa ponudom laboratorijski uzgojenog mesa. Prva mes...
pročitaj jošMeđunarodni dan čokolade se proslavlja 13. septembra, ali ova poslastica je toliko obožavana da se njen svetski dan obeležava 7. jula, počevši od 2...
pročitaj još