Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom 20.07.2024 Chef Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak... pročitaj još
Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
Nar bar – mesto za kafu i savršene veganske kolače 12.07.2024 Cafe Bar Više nego dobar razlog da posetite Nar bar jesu kafe i veganski kolači iz poslastičarnice Urma. Pored toga, na ovom prijatnom mestu možete uživati ... pročitaj još
Sol express & bar: Pravo mesto za sjajan početak dana – uz kafu i kraljevski mortadela kroasan 26.07.2024 Cafe Bar Sol express & bar se može pohvaliti izuzetnom lokacijom, a ima i izvanredan barski meni, sa posebnim osvrtom na izbor za brunch. Savršeno me... pročitaj još
SALT shop je postao omiljena destinacija za uzbudljivo leto i novo vejp iskustvo 09.07.2024 Cafe Bar Novo Otvaranjem 11. lokala u glavnom gradu, SALT shop najavio je najuzbudljivije leto uz novo vejp iskustvo. Jedinstveni vejpovi Salt, Maskking i Kub... pročitaj još
Tri Šešira peti na listi 100 najboljih tradicionalnih restorana na svetu! 23.12.2021 Restoran Svetski atlas hrane, Taste Atlas , objavio je listu 100 najboljih tradicionalnih jela, restorana i kuhinja na svetu za 2021. godinu. Čuveni skadarl... pročitaj još
Noma – od restorana broj 1, do pop-up vinskog bara s burgerima za poneti 20.01.2021 Restoran Umesto sezonskog menija u novom nordijskom stilu, Noma je otvorila svoja vrata, tačnije baštu i plastenike, kao vinski bar sa dva burgera na meniju... pročitaj još
Vuk Maleš, Square Nine: „Bar je epicentar hotela!“ 23.04.2022 Hoteli Vuk Maleš barmen Lobby bara hotela Square Nine tvrdi da hotel koji drži do sebe mora imati vrhunski bar jer kroz njih grade svoj imidž. "Barska ku... pročitaj još