Klasik u novom ruhu: Pastry chef Antonio Bachour ovako priprema cheesecake sa ananasom 20.07.2024 Chef Antonio Bachour dominira stilom kao malo ko drugi, uz pažnju uvek usmerenu na nove trendove i principijelno zadržavanje autentičnog izraza. Kao tak... pročitaj još
Pastry Chef Petar Žuljević otkriva zašto se opredelio za poslastičarstvo u okviru hotelske industrije 01.03.2024 Chef Legenda kaže da je bog, kada je delio zemlju, pozvao predstavnike svih tadašnjih plemena. Tokom dana, svakom je dodelio parče zemlje, a tek negde u... pročitaj još
Stamevski sladoledi sa ukusima Stamevski torti 19.04.2023 Food Davne 1953. godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu komšijsku pekaru. Tada nije mogao ni sanjati da će nakon 66 go... pročitaj još
Pastry Chef Sanja Stojadinović: Banketi su mi najveći izazov! 03.09.2022 Chef Pastry chef Sanja Stojadinović karijeru je počela sa nepunih 18 godina u beogradskom hotelu Hyatt. Odmah nakon završetka škole i prakse ponudili su... pročitaj još
U coffee baru Osam kafa se priprema s dušom: Elena Šerjakova prenela je posao iz Moskve u Beograd 01.12.2024 Cafe Bar Drink Iza 2 beogradska coffee bara, simboličnog naziva Osam, stoji bračni par, Elena i Stanislav. O njihovim počecima, konceptu, ponudi, razlici između R... pročitaj još
Dijamant proslavlja 85 rođendan i nagrađuje verne potrošače 06.02.2023 Food Kompanija Dijamant, koja je dokazani lider u kategoriji ulja, stonih margarina i majoneza na regionalnom tržištu, ove godine proslavlja veliki jubi... pročitaj još
Šalovića pečenje – spoj ukusa, tradicije i elegancije 27.07.2023 Street Food Više nije upitno gde ćete u Beogradu probati ili odakle odneti pravo, hrskavo praseće ili jagnjeće pečenje. Odgovor leži u centru grada, tačnije na... pročitaj još
Spirit Style Festival rakije – Okusite srpsku tradiciju 28.04.2024 Drink Treći Spirit Style Festival premium srpske rakije i premium srpskih destilerija održaće se u subotu 11. maja od 12h do 22h na pijaceti ispred TC Ra... pročitaj još