CafeBar & Restoran
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Street Food
  • Drink
  • Hoteli
  • Chef
  • Horeca oprema
  • KLUB PRIJATELJA
  • MAGAZIN
  • ITALIA LA CUCINA & VINO
Paragon Monin

Paragon: Jedinstvena linija biljnih cordiala s retkim i smelim ukusima

17.07.2025 Drink

MONIN je razvio PARAGON posebno za miksologe - uzdiže manje poznate biljne vrste sa svih strana sveta, pružajući koktel stručnjacima cordiale s ret...

pročitaj još

Srebro za burek chefa Pavla Gordića: Kajmak & Brie je revolucija ukusa

17.07.2025 Chef

Na Langfang World Food festivalu u Kini održano svetsko prvenstvo kuvara, na kojem je briljirao naš predstavnik - chef kuhinje bistroa Kajmak &...

pročitaj još
Schweppes Mixology

Bartending bez granica: autentičnost, znanje i miksologija kao stil života

16.07.2025 Drink

Bartending scena u Srbiji i regionu poslednjih godina beleži primetan rast – ne samo u pogledu broja barova i koktela na menijima, već i u načinu n...

pročitaj još
cilim bar, cilim bar kokteli

Ćilim x Ming Dynasty Food: Ukus Kine u srcu Beograda

15.07.2025 Cafe Bar

Prvo međunarodno gostovanje kineskog restorana i bara Ming Dynasty Food održaće se u beogradskom koktel baru Ćilim. U subotu, 19. jula, ulice Beogr...

pročitaj još
fisti, brita, proguard gastronomy 200

Rešenje za sve profesionalne izazove: BRITA PROGUARD Gastronomy 200

15.07.2025 Horeca oprema

U savremenim profesionalnim kuhinjama, kvalitet vode direktno utiče na kvalitet hrane, efikasnost rada i dugovečnost opreme. BRITA PROGUARD Gastro...

pročitaj još
kompanija jaf, jaf furnir

Snaga kvaliteta i liderstva: JAF furniri za profesionalce koji ne pristaju na kompromis

14.07.2025 Horeca oprema

Na tržištu gde preciznost i estetika odavno nisu luksuz već standard, JAF furniri su se pozicionirali kao ključni element za arhitekte, dizajnere e...

pročitaj još
Stassen cajevi, cejlonski caj, zeleni caj

Stassen, kad čaj znači više: Zdravlje, energija i umetnost u šoljici čaja!

14.07.2025 Horeca oprema

Stassen čaj je 100% čist cejlonski čaj jedinstvenog porekla, a njegove plantaže se ubrajaju u najbolje plantaže na svetu gde Stassen proizvodi čaj ...

pročitaj još
luksuzni hoteli, hospitality

Selo kao luksuzni hot spot: Najlepši boutique hotel na svetu je dokaz za to

13.07.2025 Hoteli

The Newt in Somerset nije samo još jedan luksuzni hotel u ruralnoj Engleskoj – on je pokazna vežba kako tradicija, priroda i savremeni hospitality ...

pročitaj još
novi broj cafebar & restoran

Pročitajte novi broj magazina Cafe Bar & Restoran: Hrabri ljudi i ugostiteljski objekti koji ne pristaju na kompromise

12.07.2025 Restoran

Iza svakog tanjira krije se priča - o sastojcima, o ljudima koji su ih birali, o šefovima kuhinja koji su je pretočili u ukus koji se pamti. Kao i ...

pročitaj još
chef aleksandar bucan, vecera bez menija

Chef Aleksandar Bućan ne prestaje da eksperimentiše: I ovog puta oduševio!

12.07.2025 Chef

Aleksandar Bućan, chef kuhinje hotela Mona Plaza oduševio je prestonicu sa dva hrabra i inovativna gastronomska projekta. Tokom petnaestogodišnje k...

pročitaj još
moravka rasa svinja

Kolumna “Priče iz kafane“: Hadži Jovan Mrđenović predstavlja moravku

12.07.2025 Gastro News

Oni koji su probali, kažu da je meso dobijeno od rase moravka nešto najukusnije, a naš dragi prijatelj i kolumnista Hadži Jovan Mrđenović to potvrđ...

pročitaj još
june cafe, osvezavajuca pica,

June café osvežio letnju ponudu sa sedam novih pića: Svaki dan novo osveženje!

11.07.2025 Cafe Bar

Usred beogradske letnje vreve, June café lansirao je novu sezonu osvežavajućih napitaka, dostupnih do kraja septembra. Letnji meni sada broji sedam...

pročitaj još
Grcka kraljica

Grčka kraljica ponovo radi! Legendarna kafana 10. jula se vraća na scenu

11.07.2025 Restoran

Jedna od najstarijih kafana na Balkanu, beogradska Grčka kraljica, svečano nastavlja sa radom u četvrtak, 10. jula. Nakon što je 2007. godine zatvo...

pročitaj još
Quince flower gift shop

Quince Flower: Dekoracije nadahnute magijom prirode

10.07.2025 Hoteli

Quince Flower je adresa na kojoj kreativnost, stil i vrhunski kvalitet postaju jedno i gde se kroz cveće kreira doživljaj, izrađen po meri onih koj...

pročitaj još
Svetozar Janevski, Vinarija Tikveš

Vinarija Tikveš najbolja kompanija u regionu, Svetozar Janevski dobitnik nagrade za životno delo

10.07.2025 Drink

Svetozar Janevski, predsednik Upravnog odbora Vinarije Tikveš, dobio je nagradu za životno delo, dok je Vinarija Tikveš dobila nagradu za najbolju ...

pročitaj još
Simeon Milković Julius Meinl kafe aparat

Ulaganje u znanje, dobitna kombinacija za svaki ugostiteljski tim

09.07.2025 Drink

Trening centar Julius Meinl u Beogradu nudi kurseve koji pretvaraju bariste u profesionalce, a lokale u destinacije. U susretu ugostiteljstva, det...

pročitaj još
expo 2027

EXPO 2027 je prilika decenije! Ali samo uz saradnju svih aktera

08.07.2025 Hoteli

EXPO 2027 je prilika decenije – ali samo uz jedinstvenu viziju i saradnju svih aktera, saglasni su učesnici konferencije na kojoj su otvorena ključ...

pročitaj još
Villa Dubrovnik, hoteli, jadransko more, dubrovnik

Nova era luksuza na Jadranu: Renovirana Villa Dubrovnik

08.07.2025 Hoteli

Inspirisana dubrovačkim pejzažem, Villa Dubrovnik je u novom ruhu spojila istorijsko nasleđe, arhitekturu i kulturu sa savremenom umetnošću i medit...

pročitaj još
1 2 3 … 132 ⟩
Cafe Bar naslovna

BROJ 75

Izašao je novi broj

Pogledaj

Hoteli & restorani #20

IZAŠAO JE NOVI BROJ


Prelistajte….

Preporučujemo

Meni Ana Roš Hiša Franko

Šef Ana Roš o prvih godinu dana sa koronom: „Od nas zavisi da li ćemo izaći kao bolji ljudi!“

22.01.2021 Chef

Za Anu Roš, koja je prošle godine objavila knjigu Sun and Rain, kombinaciju memoara i recepata u kojoj otvoreno priča o svojim životnim krizama, pa...

pročitaj još
Pica picerija flert

Flert Bakery, kulturna baština Italije na stolu

24.10.2021 Restoran

Na dobrom starom mestu vrata je gostima otvorio Flert koji se može pohvaliti činjenicom da je član AGTI (Associazione Grani Tradizionali Italiani) ...

pročitaj još
1 Loby bar

Vuk Maleš, Square Nine: „Bar je epicentar hotela!“

23.04.2022 Hoteli

Vuk Maleš barmen Lobby bara hotela Square Nine tvrdi da hotel koji drži do sebe mora imati vrhunski bar jer kroz njih grade svoj imidž. "Barska ku...

pročitaj još
CafeBar & Restoran
  • Restoran
  • Cafe Bar
  • Food
  • Horeca oprema
  • Hoteli
  • Chef
  • Impresum
  • Kontakt
  • Marketing Kontakt
  • Distributeri magazina Cafe Bar & Restoran
  • KLUB PRIJATELJA

© 2025 CafeBar&Restoran sva prava zadržana. Developed by Cubes

Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja ove stranice saglasni ste s našom upotrebom kolačića.U reduUslovi korišćenja