Barcaffe perfeto
06.03.2021 Drink

Uživajte u celom radnom danu kao u produženoj pauzi za kafu! Perfetto!

Koji su vaši načini za nalaženje inspiracije i podsticaj produktivnosti u toku radnog dana? Ako ste već otkrili neodoljive ukuse koje oslobađaju Barcaffè Perfetto espreso kapsule – slutimo vaš odgovor, a ako niste – kladimo se da ćete nakon ovog teksta poželeti!
Svako od nas ima neke svoje male rituale, kojima upotpunjuje radne sate i oslobađa kreativnost, ali ljubitelji kafe će se jednoglasno složiti da je uspešan dan na poslu nezamisliv bez trenutaka opuštanja i uživanja u pauzama za kafu. Još više cenimo ono kafeno zadovoljstvo kojem se prepuštamo po završetku svih obaveza i napuštanju kancelarije, a kako se većina u proteklom periodu navikla na rad od kuće, to znači da ono nastupa čim zaklopite lap-top!

Barcaffe perfeto

Barcaffe Perfetto odgovara vašem kućnom Nescafé Dolce Gusto ili Nespresso aparatu

Kako bi vaši prijatni i okrepljujući momenti uživanja u omiljenoj kafi trajali duže, a šoljica baš takve kafe bila na dohvat ruke u svakom trenutku, Barcaffè Perfetto ima čak osam različitih espreso nota, u vidu kapsula koje će odgovarati vašem kućnom Nescafé Dolce Gusto ili Nespresso aparatu. Savršeno odmerene doze, izbalansiranih aroma i vrhunskog kvaliteta kafe u svakoj kapsuli, povezuju 50 godina dugu tradiciju i savremenu dimenziju užitka.
Ljubitelji klasičnih ukusa zaljubiće se u punoću ukusa kratkog espresa u koji se za tili čas pretvaraju Barcaffè Perfetto Espresso kapsule, a neće biti iznenađenje i ako im prva ljubav postane Barcaffè Perfetto Lungo kafa sa bogatom penom. Oni koji tvrde da kafa nije kafa ako nema savršeno kremastu, mlečnu teksturu, pronaći će se u ukusu Barcaffè Perfetto Macchiato Irish Cream kafe. Nešto laganije i jednako prijatno zadovoljstvo osetiće i ako se odluče da probaju Barcaffè Perfetto Cappuccino. Nostalgična sećanja koja naviru sa zracima ranoprolećnog, popodnevnog sunca, postaće još nežnija uz gutljaje Barcaffè Perfetto Caffè Latte-a.

Barcaffe perfeto 3

Savršeno izbalansirane medene note i čokoladni ukus, prijatno zaokruženi cvetnom aromom

Ukoliko ste gladni novih lepih uspomena i avantura, pravi izbor mogle bi biti Perfetto espresso kapsule, kompatibilne sa Nespresso aparatima! U njima se smelo, ali savršeno izbalansirano smenjuju slatkaste medene note i čokoladni ukus, prijatno zaokruženi cvetnom aromom. Međutim, ukoliko pravu avanturu povezujete isključivo sa egzotičnim putovanjima na daleke destinacije, na takvo će vas mislima odvesti već prvi srk Perfetto Single Origin kafe! Možete birati između „putovanja“ u Etiopiju i Brazil, zemlje porekla najkvalitetnijih sorti kafe na svetu.
Da li ste već zaboravili da radna nedelja još traje? Upravo to je magija koju oslobađa svaka Barcaffè Perfetto espreso kapsula! Zato ne oklevajte da začinite atmosferu na poslu i nakon njega svojim omiljenim Barcaffè Perfetto ukusom i aromom, svakoga dana.

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: BARCAFFE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije