Dom. Kafić. Ambasada. Nameštaj Pesada
Nameštaj Pesada se već više od tri godine uspešno bavi distribucijom stolica i stolova namenjenim ugostiteljskim, poslovnim i stambenim prostorima....
pročitaj jošNameštaj Pesada se već više od tri godine uspešno bavi distribucijom stolica i stolova namenjenim ugostiteljskim, poslovnim i stambenim prostorima....
pročitaj jošNa Dorćolu je sa radom počeo Bon Viveur, prijatan kafić koji poslužuje odličnu kafu, čajeve, koktele. View this ...
pročitaj jošZanimljiv restoran kineske kuhinje počeo je sa radom početkom oktobra u Novom Sadu. Restoran Ditay je mesto gde možete popiti šoljicu kafe, uživati...
pročitaj jošPođite u neponovljivu gastro avanturu, u restoran Marshall Black Rock koji se nalazi u popularnoj novobeogradskoj ulici. Raznovrsna ponuda hrane i ...
pročitaj jošStanovnicima Lekinog brda Dolcino je dobro poznat restoran sa poslastičarnicom i kafićem, a sada se Dolcino nalazi na još jednoj lokaciji, Dorćolu....
pročitaj jošSvaki dan je pizza dan, rekli bi zaljubljenici u ovaj italijanski klasik. U beogradskom naselju Voždovac otvorena je pizzeria e osteria Zona 20, gd...
pročitaj jošČuveni svetski vodič Michelin, nakon što već 123 godine preporučuje restorane, ulazi i u svet hotela. Michelin će ocenjivati hotele na osnovu 5 kr...
pročitaj jošRakija Srbski Vitez je rakija vrhunskog kvaliteta koja krasi police restorana Maximilian. Proizvodi se u selu Dobrače na obroncima Zlatibora i simb...
pročitaj jošApsolutno jedinstveno mesto i koncept koji beogradska barska scena do sada nije negovala, Bife Bar nalazi se u "polu-napuštenoj čudnoj zgradi na ug...
pročitaj jošNajstarija baristkinja na svetu ima 99 godina i svakog dana radi u svom kafiću na jezeru Mađore. Njeno ime je Ana Posi. Ana Posi je najstarija bar...
pročitaj jošLista restorana u Michelin Srbija vodiču za Srbiju (čitaj: Beograd) je duža za 5 restorana, ali toliko željena zvezdica je i ove godine izostala. ...
pročitaj jošChef Vladimir Kučera je od aprila meseca deo tima restorana Salon 1905 i, po modernističkoj kreaciji sarme, da se zaključiti da je pronašao sebe u ...
pročitaj jošDa li postoji nešto lepše od svežine koju nosi Temjanika Luda Mara? Svetložuta boja u čaši čiji muskatni miris osvaja zavodljivim zelenim jabukama ...
pročitaj jošSimeon Milković, šef trening centra Julius Meinl Srbija, nam je pojasnio priču o balansu, poznavanju kafe i aparata, koja za rezultat ima – savršen...
pročitaj jošNovi gastro bar u okviru Palilulske pijace, sandwich bar Panilulac pravi sendviče u bagetima, fokaćama i brioš hlebu. Ovaj mladi sandwich shop n...
pročitaj jošRestoran Suvenir u Novom Sadu je novootvoreni nacionalni restoran koji se nalazi na Ribarskom ostrvu. Karakterišu ga izuzetno komforan prostor ukra...
pročitaj jošKoliko može da košta najskuplja večera za dvoje? U restoranu Serendipity 3 u Njujorku je 1.000 dolara po osobi, SubliMotion u Dubaiju je dvostruko ...
pročitaj jošMilan Perić, direktor marketinga i komunikacija Carlsberg Srbija otkriva da je ključ uspeha kompanije u sposobnosti da se prilagodi promenljivim ok...
pročitaj još