
Napunite stomak, ali i auto! Ilon Mask otvara Tesla drajv-in restoran (VIDEO)
Ekscentrični multimilijarder Ilon Mask ne miruje! Najavio je da u Holivudu otvara drajv-in restoran Tesla, a radiće na jednoj od Teslinih lokacija ...
pročitaj jošSpaceport, jedna od dve baza svemirske kompanije Space X, milijardera Ilona Maska, raspisala je konkurs za radno mesto barmena za astronaute, zaposlene u bazi i posetioce.
“Tražimo iskusnog i strastvenog barmena koji želi da postane deo našeg gastronomskog tima. Space X ima niz objekata različitih formata u kojem se servira hrana i piće za naše zaposlene i želimo da proširimo našu ponudu. Tražimo kandidate sa vrhunskim poznavanjem miksologije, iskustvom, po mogućnosti radnim stažom u rizortima, barovima i full-service restoranima“, piše između ostalog u oglasu.
Od barmena se očekuje da u pripremu koktela i pića uključi i svoje originalne recepture. Da usklađuje ponudu sa menijima u restoranima, da održava visok kvalitet kao i da pazi na kontrolu otpada i higijenu. Minimalne kvalifikacije su dve godine radnog iskustva u pripremi koktela u baru ili restoranu, poželjno je radno iskustvo u radu u restoranu, rizortima, zatim poznavanje o uparivanju pića i jela. Zatim da se lako uklapa u sredinu i prilagođuje dnevnim promenama menija uz obavezno dostavljanje svih potrebnih dokumenata vezanih za rad sa hranom.
Na detaljnom popisu su i “dodatni uslovi” kao što su: sposobnost neprekidnog stajanja četiri i više sati, rad u svim smenama, prekovremeni i rad vikendom po potrebi.
Ukoliko smatrate da zadovoljavate uslove i ako ste zainteresovani za ovu avanturu više saznajte i prijavite se OVDE!
I ove godine, inicijativa Ima bez dima poziva kafiće, barove i restorane širom Srbije da se pridruže obeležavanju Svetskog dana bez duvanskog dima ...
pročitaj jošZamislite hladan cappuccino koji donosi svežinu tajgi sa mekanim mochijem koji savršeno dodaje toplinu Srbije. Ovaj combo i još mnogo toga zanimlji...
pročitaj jošUniverzalni espreso martini već odavno dominira kao koktel sa kafom koji zbog savršene ravnoteže između slatkog likera i gorkih kofeinskih nota pru...
pročitaj još