astronaut konobar
10.09.2021 Cafe Bar

Ilon Mask traži barmene za svoje astronaute! Prijavite se ovde

Spaceport, jedna od dve baza svemirske kompanije Space X, milijardera Ilona Maska, raspisala je konkurs za radno mesto barmena za astronaute, zaposlene u bazi i posetioce.

Space X širi svoju koktelsku ponudu

“Tražimo iskusnog i strastvenog barmena koji želi da postane deo našeg gastronomskog tima. Space X ima niz objekata različitih formata u kojem se servira hrana i piće za naše zaposlene i želimo da proširimo našu ponudu. Tražimo kandidate sa vrhunskim poznavanjem miksologije, iskustvom, po mogućnosti radnim stažom u rizortima, barovima i full-service restoranima“, piše između ostalog u oglasu.

astronaut pivo

Od barmena se očekuje da u pripremu koktela i pića uključi i svoje originalne recepture. Da usklađuje ponudu sa menijima u restoranima, da održava visok kvalitet kao i da pazi na kontrolu otpada i higijenu. Minimalne kvalifikacije su dve godine radnog iskustva u pripremi koktela u baru ili restoranu, poželjno je radno iskustvo u radu u restoranu, rizortima, zatim poznavanje o uparivanju pića i jela. Zatim da se lako uklapa u sredinu i prilagođuje dnevnim promenama menija uz obavezno dostavljanje svih potrebnih dokumenata vezanih za rad sa hranom.
Na detaljnom popisu su i “dodatni uslovi” kao što su: sposobnost neprekidnog stajanja četiri i više sati, rad u svim smenama, prekovremeni i rad vikendom po potrebi.
Ukoliko smatrate da zadovoljavate uslove i ako ste zainteresovani za ovu avanturu više saznajte i prijavite se OVDE!

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

FOTO: GETTY IMAGES

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije