Predstavljamo Vam: Novi broj magazina Cafe Bar & Restoran
Pred vama je novembarski broj magazina Cafe Bar & Restoran, a u njemu vam donosi najsvežije vesti, intervjue i ostale teme iz HoReCa sektora, g...
pročitaj jošLe Gordon Bleu. Tako je portal Fine Dining Lovers u objavi ove vesti nazvao novi projekt celebrity šefa Gordona Remzija. Radi se o kulinarskoj školi otvorenoj za sve uzraste i sve nivoe predznanja i iskustva.
The Gordon Ramsay Academy trebala bi se otvoriti na jesen i ovo je prva škola koju slavni šef otvara. Na odvojene programe moći će da se upišu potpuni amateri, profesionalci, ali i iskusni šefovi. Remzi tvrdi da će pristup učenju u njegovoj školi biti sasvim drugačiji nego u njegovim rijaliti programima. Neće biti agresije, niti pritiska, a nastava je osmišljena tako da bude zabavna, opuštena i informativna.
Polaznici koji žele graditi profesiju u restoranskoj industriji mogu računati na stažiranje u Remzijevim restoranima, a on ih samo u Velikoj Britaniji ima 17. Najboljima garantuje posao u jednom od restorana.
U školu se mogu upisati i iskusni profesionalci, za koje će biti otvoreni napredni programi i master časovi. Naglasak je na mentorstvu, a unutar akademije, u kojoj je ranije već radila kuvarska škola, otvoriće prvi lokal novog Remzijevog lanca Street Burger.
U autorskom tekstu chef Nenad Živković upoznaje čitaoce magazina CafeBar & Restoran sa terminom reduktarijanstvo, novim pravcem u kulinarstvu, ...
pročitaj jošStevan Pejdanovski, Head Chef restorana La Pista na Kopaoniku, odrastao je u porodici u kojoj je baka radila kao kuvarica u školskom restoranu, maj...
pročitaj još