02.05.2023 Dessert & Gelato

Crna ovca otvara objekat u Zagrebu

Crna ovca je brend koji već godinama privlači sladokusce odličnim zanatskim sladoledima i brojnim ukusima, a osim na više lokacija u Beogradu, imaju objekat i u Novom Sadu.

Sladoled dolazi u grad, Crna ovca

Po najavama Jutarnjeg Lista u ukusima Crne ovce će uskoro moći da uživaju i stanovnici Zagreba. Naime, na izlozima većeg poslovnog prostora u Martićevoj ulici u Zagrebu, na mestu prodavnice sa odećom, pojavili su se natpisi: Sladoled dolazi u grad, Crna ovca.

Od 2015. kada je počela raditi na Dorćolu, Crna ovca se proslavila nekonvencionalnim ukusima svojih sladoleda. U prvih nekoliko meseci rada Crna ovca je lansirala  čak 48 ukusa, koji su se bazirali na autentičnim prirodnim sastojcima.

Samo reči hvale za Crnu ovcu

Novinari Jutarnjeg lista su imali samo reči hvale za Crnu ovcu, te su, između ostalog napisali:

„Njihove smo sladolede isprobali u Beogradu u jednoj od njihove četiri poslovnice u tom gradu, a oduševili su nas intenzivnom voćnosti maline, kremastom giandujom i aromatičnim pistaćima. Crna ovca sladoledu, čini se, pristupa gotovo kao što legendarni Zotter pristupa čokoladi: nijedan ukus, koliko god se činio ekscentričnim, nije nemoguć.  Crna ovca je proizvodila i sladoled od suvih šljiva i slanine, kraj kojeg se sladoledi od gorgonzole i kajmaka čine čak konzervativnim“.

AUTOR: SVETISLAV STOJANOVIĆ

IZVOR: JUTARNJI LIST

FOTO: INSTAGRAM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije