
Vladimir Oro, Bakemax: „Kvalitetan outsourcing je budućnost“
Preko 20 godina iskustva u pekarstvu, proizvodnji i prodaji, dovelo je do toga da Bakemax tržištu Srbije predstavi nove, revolucionarne proizvode, ...
pročitaj jošBakemax nastavlja da iznenađuje tržište i da svoju ponudu obogaćuje novim, sasvim drugačijim proizvodima, kakvih do sad nije bilo u ponudi na našem, ali i okolnim tržištima.
Od kako je predstavljena Super pizza jufka, koja je pokrenula revoluciju u ugostiteljstvu, a sve u cilju što lakše i brže pripreme pica testa u restoranima, na tržištu se nije pojavio inovativniji domaći proizvođač u HoReCa segmentu. Danas, godinu dana od lansiranja Super pizza jufke, Bakemax vam predstavlja još revolucionarnije i jedinstvenije proizvode.
Bakemax Pinsa
Iz kompanije Bakemax kažu: “Potrebe ugostitelja za nečim bržim, jednostavnijim i standardizovanim za upotrebu svakim danom su sve veće, a neophodnost da kvalitet i ukus budu na visokom nivou, dale su nam motiv i energiju da odemo korak dalje! U tom cilju smo i uspeli! Napravili smo proizvode koji će uštedeti vreme, novac i energiju. Uštedeće sve, osim kvaliteta! Sa svetskim šampionom u pravljenju pizza za 2022 godinu, Danijelom Zlatkovićem, a po njegovoj recepturi, razvili smo Šampionska testa za Pinsu alla Romana, Pizzu i Palu alla Romana. Ono što je najbitnije, duga fermantacija ostaje naš zaštitni znak. Testa su ručno razvučena, polupečena i nakon toga zamrznuta, tehnologijom brzog, šok, zamrzavanja“.
Bakemax Pala
Na vama je samo da ih otopite, 1 min u mikrotalasnoj ili 10 minuta na sobnoj temperaturi, da ih nafilujete po želji i ispečete, 2-3 minuta na 300°C ili 6-7 minuta na 250°C, u predhodno zagrejanoj peći. Za manje od 10 minuta dobili ste gotovu Pizzu, Pinsu ili Palu na testu vrhunskog kvaliteta i ukusa.“
Za više informacija posetite bakemax.rs na instagramu i facebooku ili posetite veb stranicu www.bakemax.rs.
Izvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošU svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj još