Vladimir Oro, Bakemax: „Kvalitetan outsourcing je budućnost“
Preko 20 godina iskustva u pekarstvu, proizvodnji i prodaji, dovelo je do toga da Bakemax tržištu Srbije predstavi nove, revolucionarne proizvode, ...
pročitaj jošBakemax nastavlja da iznenađuje tržište i da svoju ponudu obogaćuje novim, sasvim drugačijim proizvodima, kakvih do sad nije bilo u ponudi na našem, ali i okolnim tržištima.
Od kako je predstavljena Super pizza jufka, koja je pokrenula revoluciju u ugostiteljstvu, a sve u cilju što lakše i brže pripreme pica testa u restoranima, na tržištu se nije pojavio inovativniji domaći proizvođač u HoReCa segmentu. Danas, godinu dana od lansiranja Super pizza jufke, Bakemax vam predstavlja još revolucionarnije i jedinstvenije proizvode.
Iz kompanije Bakemax kažu: “Potrebe ugostitelja za nečim bržim, jednostavnijim i standardizovanim za upotrebu svakim danom su sve veće, a neophodnost da kvalitet i ukus budu na visokom nivou, dale su nam motiv i energiju da odemo korak dalje! U tom cilju smo i uspeli! Napravili smo proizvode koji će uštedeti vreme, novac i energiju. Uštedeće sve, osim kvaliteta! Sa svetskim šampionom u pravljenju pizza za 2022 godinu, Danijelom Zlatkovićem, a po njegovoj recepturi, razvili smo Šampionska testa za Pinsu alla Romana, Pizzu i Palu alla Romana. Ono što je najbitnije, duga fermantacija ostaje naš zaštitni znak. Testa su ručno razvučena, polupečena i nakon toga zamrznuta, tehnologijom brzog, šok, zamrzavanja“.
Na vama je samo da ih otopite, 1 min u mikrotalasnoj ili 10 minuta na sobnoj temperaturi, da ih nafilujete po želji i ispečete, 2-3 minuta na 300°C ili 6-7 minuta na 250°C, u predhodno zagrejanoj peći. Za manje od 10 minuta dobili ste gotovu Pizzu, Pinsu ili Palu na testu vrhunskog kvaliteta i ukusa.“
Za više informacija posetite bakemax.rs na instagramu i facebooku ili posetite veb stranicu www.bakemax.rs.
Plata sa sirevima je sjajan izbor za svečane prilike, intimne večere, ali i opuštene zakuske sa prijateljima. Kombinacija raznolikih sireva, voća, ...
pročitaj jošKikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj još