
Caputo, od kolača do hleba, brašno koje svakom pekaru treba!
Da li ste se nekad zapitali zašto od svih italijanskih regija baš Napolitanci prave najbolje pizze, testenine i slatka testa? Odgovor je - u brašnu...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se garantovali najbolji uslovi higijene i stabilnost proizvoda.
Ciao paradajz pelat može se koristiti za pripremu sosova, dodataka prilozima i varivima, pizze, bez ili nakon termičke obrade, uz dodavanje aroma po ukusu.
Na domaćem tržištu nalazi se u pakovanju od 400 g, a za njegovu distribuciju zadužen je Silbo.
Silbo
Njegoševa 72, Beograd
Tel. +381 11 400 3300
Popularna stranica za gastronomiju, TasteAtlas je objavila tradicionalnu godišnju listu najboljih kuhinja i jela sveta. Lista je, kako navode na st...
pročitaj jošKompanija Vandemoortele više od 100 godina spada u vodeće u Evropi za proizvodnju prehrambenih proizvoda – smrznutih pekarskih proizvoda, čokoladne...
pročitaj jošKristijan Marenić, Chef De Cuisine hotela Garden Hill u Zagrebu, nas upoznaje sa kulinarskom tehnikom pravljenja emulzije putera i vode, koja će sv...
pročitaj još