
Winterhalter na 20. HoReCa sajmu u Beogradu 2025
Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine bili deo 20. HoReCa sajma, jednog od najznačajnijih događaja za ugostiteljsku industriju u regionu. Kao li...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se garantovali najbolji uslovi higijene i stabilnost proizvoda.
Ciao paradajz pelat može se koristiti za pripremu sosova, dodataka prilozima i varivima, pizze, bez ili nakon termičke obrade, uz dodavanje aroma po ukusu.
Na domaćem tržištu nalazi se u pakovanju od 400 g, a za njegovu distribuciju zadužen je Silbo.
Silbo
Njegoševa 72, Beograd
Tel. +381 11 400 3300
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošMoka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj jošIz godine u godinu, Srbija otkriva sve veći broj svojih autentičnosti zainteresovanim posetiocima, turistima, putnicima i zaljubljenicima u hranu i...
pročitaj još