
Predrag Stanojević, Ontopo: Online rezervacije više nisu luksuz, već standard!
Predrag Stanojević, generalni menadžer platforme za rezervacije, Ontopo, objašnjava kakve sve pogodnosti ona nudi ugostiteljima. U ugostiteljstvu ...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se garantovali najbolji uslovi higijene i stabilnost proizvoda.
Ciao paradajz pelat može se koristiti za pripremu sosova, dodataka prilozima i varivima, pizze, bez ili nakon termičke obrade, uz dodavanje aroma po ukusu.
Na domaćem tržištu nalazi se u pakovanju od 400 g, a za njegovu distribuciju zadužen je Silbo.
Silbo
Njegoševa 72, Beograd
Tel. +381 11 400 3300
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj još