Kecelja, princeza restorana
Svaka branša ima neki detalj koji se često smatra nebitnim, usputnim. I kao u svakoj branši tako i u ovoj, taj detalj je nebitan, ako je kako treba...
pročitaj jošCiao paradajz pelat je pasterizovani proizvod dobijen od zdravih i zrelih plodova celog oljuštenog paradajza, prerađenog u kratkom roku kako bi se garantovali najbolji uslovi higijene i stabilnost proizvoda.
Ciao paradajz pelat može se koristiti za pripremu sosova, dodataka prilozima i varivima, pizze, bez ili nakon termičke obrade, uz dodavanje aroma po ukusu.
Na domaćem tržištu nalazi se u pakovanju od 400 g, a za njegovu distribuciju zadužen je Silbo.
Silbo
Njegoševa 72, Beograd
Tel. +381 11 400 3300
Kikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj jošKikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj još