
Jakša Šćepanović: CORP JVJV kao nacionalni HoReCa lider i u 2025. godini
U ovoj tradicionalnoj anketi, fokusiranoj na stanje u srpskom HoReCa sektoru, a odgovore na pitanja o zbivanjima na tržištu, predviđanjima i planov...
pročitaj jošDejan Nogić je Direktor distributivnog centra Beograd za Corp JVJV i u razgovoru za naš magazin složio se da je tekuća 2022. godina evidentno bila uspešna u odnosu na prethodne dve godine.
„Tekuća 2022. godina je u HoReCa sektoru evidentno uspešnija od prethodne dve, iako sigurno nije nadoknađeno izgubljeno u tom periodu. Pored primetno povećane posete gostiju u ugostiteljskim objektima, pa tako i većih prihoda, ne smemo zaboraviti jako velike promene u rastu cena svih segmenata poslovanja, kako namirnica, energenata, radne snage… Sve to nam ostavlja brigu za sigurno, ozbiljno planiranje i izvesno tešku narednu godinu da bismo svi zajedno uspeli da zadržimo trend rasta kvaliteta usluge, a ujedno isplativosti u poslovanju. Vlasnicima ugostiteljskih objekata nemam šta drugo da savetujem osim da nastave sa naporima koje ulažu za sve kvalitetniju ponudu, koja je vidno primetna iz godine u godinu u Srbiji“.
* Koji proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji
Akcenat našeg poslovanja u HoReCa sektoru je svakako bio i ostao u kategoriji prehrambenih proizvoda koji su zastupljeni u mediteranskoj kuhinji. Na proizvodima mlečnog asortimana, kako parmezana, mozzarela, plavih sireva, tvrdih ili mekih belih sireva, delikatesnog asortimana, pršuta, pančeta, špekova, mortadela, tako isto i širokom asortimanu domaćih vina, mi smo izgradili svoju prepoznatljivost kod naših današnjih klijenata. U tom smeru ćemo i nastaviti da gradimo i širimo svoju ponudu.
„Corp je HoReCa lider jer smo uvek tu za naše klijente“
* Možete li nam reći nešto više o planovima vaše kompanije za narednu godinu
Naši planovi se suštinski ne menjaju iz godine u godinu, oni su dugoročni i ono što želimo i na čemu svakodnevno radimo, je da sve kapacitete usmerimo na vrhunski servis ka svim kupcima na teritoriji cele Srbije. Građenje partnerskih i dugogodišnjih odnosa sa našim klijentima je naš osnovni zadatak koji uspešno ispunjavamo sve ove godine i na osnovu koga smo postali nacionalni HoReCa lider, tako da i u sledeću godinu ulazimo sa istim ciljem.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili
Za odličan italijanski tanjir, biram restoran Roustiq. Za tradicionalnu kuhinju Srbije uvek je bez greške restoran Bela Reka. Marinada je preporuka za ribu i riblje specijalitete, i za kraj, topla atmosfera i odlična ponuda vina – Bistro Pinot West 65.
Moka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još