
10 godina posvećenosti kafi: Antico Sapore proslavio jubilej uz Latte Art takmičenje
U distributivnom centru u Novom Sadu, kompanija CORP JVJV počela je sa obeležavanjem deset godina postojanje brenda Antico Sapore na tržištu Srbije...
pročitaj jošDejan Nogić je Direktor distributivnog centra Beograd za Corp JVJV i u razgovoru za naš magazin složio se da je tekuća 2022. godina evidentno bila uspešna u odnosu na prethodne dve godine.
„Tekuća 2022. godina je u HoReCa sektoru evidentno uspešnija od prethodne dve, iako sigurno nije nadoknađeno izgubljeno u tom periodu. Pored primetno povećane posete gostiju u ugostiteljskim objektima, pa tako i većih prihoda, ne smemo zaboraviti jako velike promene u rastu cena svih segmenata poslovanja, kako namirnica, energenata, radne snage… Sve to nam ostavlja brigu za sigurno, ozbiljno planiranje i izvesno tešku narednu godinu da bismo svi zajedno uspeli da zadržimo trend rasta kvaliteta usluge, a ujedno isplativosti u poslovanju. Vlasnicima ugostiteljskih objekata nemam šta drugo da savetujem osim da nastave sa naporima koje ulažu za sve kvalitetniju ponudu, koja je vidno primetna iz godine u godinu u Srbiji“.
* Koji proizvod iz vaše palete koji biste izdvojili kao najuspešniji
Akcenat našeg poslovanja u HoReCa sektoru je svakako bio i ostao u kategoriji prehrambenih proizvoda koji su zastupljeni u mediteranskoj kuhinji. Na proizvodima mlečnog asortimana, kako parmezana, mozzarela, plavih sireva, tvrdih ili mekih belih sireva, delikatesnog asortimana, pršuta, pančeta, špekova, mortadela, tako isto i širokom asortimanu domaćih vina, mi smo izgradili svoju prepoznatljivost kod naših današnjih klijenata. U tom smeru ćemo i nastaviti da gradimo i širimo svoju ponudu.
„Corp je HoReCa lider jer smo uvek tu za naše klijente“
* Možete li nam reći nešto više o planovima vaše kompanije za narednu godinu
Naši planovi se suštinski ne menjaju iz godine u godinu, oni su dugoročni i ono što želimo i na čemu svakodnevno radimo, je da sve kapacitete usmerimo na vrhunski servis ka svim kupcima na teritoriji cele Srbije. Građenje partnerskih i dugogodišnjih odnosa sa našim klijentima je naš osnovni zadatak koji uspešno ispunjavamo sve ove godine i na osnovu koga smo postali nacionalni HoReCa lider, tako da i u sledeću godinu ulazimo sa istim ciljem.
* Koji biste restoran u Srbiji preporučili
Za odličan italijanski tanjir, biram restoran Roustiq. Za tradicionalnu kuhinju Srbije uvek je bez greške restoran Bela Reka. Marinada je preporuka za ribu i riblje specijalitete, i za kraj, topla atmosfera i odlična ponuda vina – Bistro Pinot West 65.
Izvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošU svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj još