
Pastry chef Kristina Radosavljević ovako priprema savršeni mus od lešnika
Kristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...
pročitaj jošU pešačkoj zoni i najprometnijem delu grada, sa jedinstvenim pogledom, ali i enterijerom, poslastičarnica ima za cilj da posetioce upozna sa francuskom kulturom i istorijom.
Zaštitno lice je omražena kraljica Marija Antoaneta, koja je poznata po citatu ,,Ako narod nema za hleb, neka jede kolače”. Ova nemoralna izjava dugo je opisivala kraljicu, međutim, kasnije se ispostavilo da je to zapravo bila podvala francuskih revolucionara i da Antoaneta nikada tako nešto nije izgovorila.
Dugogodišnje iskustvo u poslastičarstvu inspirisalo je vlasnike da otvore lokal u kom bi prezentovali savršenstvo izrade kolača, francuskih krofni, eklera, sve do sladoleda, po receptima poznatih poslastičara, sa velikom posvećenošću i najkvalitetnijim sastojcima. Pouzdanost se ogleda u odabiru finih sastojaka za izradu. Saradnja sa firmama kao što je „Dolche Freddo” iz Beograda i posete sajmovima i takmičenjima čine da poslastičarnica prati svetske trendove i inovacije.
Adresa: Obrenovićeva 27, Niš
Telefon: 063/82-46-167
E-mail: [email protected]
Beppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošMoka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj još