
Pastry chef Kristina Radosavljević ovako priprema savršeni mus od lešnika
Kristina Radosavljević nikada nije želela sebe da ističe u prvi plan, već njen rad, kao što je to slučaj i sa ovom kreacijom od lešnika, kafe i mar...
pročitaj jošU pešačkoj zoni i najprometnijem delu grada, sa jedinstvenim pogledom, ali i enterijerom, poslastičarnica ima za cilj da posetioce upozna sa francuskom kulturom i istorijom.
Zaštitno lice je omražena kraljica Marija Antoaneta, koja je poznata po citatu ,,Ako narod nema za hleb, neka jede kolače”. Ova nemoralna izjava dugo je opisivala kraljicu, međutim, kasnije se ispostavilo da je to zapravo bila podvala francuskih revolucionara i da Antoaneta nikada tako nešto nije izgovorila.
Dugogodišnje iskustvo u poslastičarstvu inspirisalo je vlasnike da otvore lokal u kom bi prezentovali savršenstvo izrade kolača, francuskih krofni, eklera, sve do sladoleda, po receptima poznatih poslastičara, sa velikom posvećenošću i najkvalitetnijim sastojcima. Pouzdanost se ogleda u odabiru finih sastojaka za izradu. Saradnja sa firmama kao što je „Dolche Freddo” iz Beograda i posete sajmovima i takmičenjima čine da poslastičarnica prati svetske trendove i inovacije.
Adresa: Obrenovićeva 27, Niš
Telefon: 063/82-46-167
E-mail: [email protected]
Kako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj još