
Kikkoman slatki soja sos: Bogata aroma i prirodna fermentacija
Kikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošSezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili bilo koji drugi iz „Kikkoman” palete proizvoda – da poboljšate i istaknete ukus vaših jela s roštilja i pozdravite se s teškim sosovima, marinadama i prilozima!
„Kikkoman” sos od soje potpuno je prirodno fermentisani sos bogat umamijem, što je upravo ono što će istaći i upotpuniti ukuse vaših jela s roštilja, a da pritom dobijate potpuno zdrav obrok bez aditiva, veštačkih boja i aroma. Neka sezona počne!
Iz godine u godinu, Srbija otkriva sve veći broj svojih autentičnosti zainteresovanim posetiocima, turistima, putnicima i zaljubljenicima u hranu i...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj jošMoka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj još