
Gyoza: Savršena podloga za višeslojne ukuse
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošSezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili bilo koji drugi iz „Kikkoman” palete proizvoda – da poboljšate i istaknete ukus vaših jela s roštilja i pozdravite se s teškim sosovima, marinadama i prilozima!
„Kikkoman” sos od soje potpuno je prirodno fermentisani sos bogat umamijem, što je upravo ono što će istaći i upotpuniti ukuse vaših jela s roštilja, a da pritom dobijate potpuno zdrav obrok bez aditiva, veštačkih boja i aroma. Neka sezona počne!
Za restorane koji žele da u svoju ponudu unesu dašak Dalekog istoka u modernom ruhu, gyoze predstavljaju savršen spoj tradicije i savremenih kulina...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj još