03.06.2021 Food

Kikkoman sosovi idealni su za spremanje mesa, ribe ili povrća na roštilju

Sezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili bilo koji drugi iz „Kikkoman” palete proizvoda – da poboljšate i istaknete ukus vaših jela s roštilja i pozdravite se s teškim sosovima, marinadama i prilozima!
„Kikkoman” sos od soje potpuno je prirodno fermentisani sos bogat umamijem, što je upravo ono što će istaći i upotpuniti ukuse vaših jela s roštilja, a da pritom dobijate potpuno zdrav obrok bez aditiva, veštačkih boja i aroma. Neka sezona počne!

AUTOR: JOVANA LJUBIŠIĆ

FOTO: KIKKOMAN

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije