Umami podiže svako jelo! Kako to radi chef Dragan Lukić
Chef Dragan Lukić već decenijama koristi Kikkoman soja sos kao i druge Kikkomanove prirodne proizvode. Umami iz soja sosa će istaći arome izvorne ...
pročitaj jošSezona roštiljanja nam je pred vratima! Nebitno da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman” soja sos, Teriyaki sos ili bilo koji drugi iz „Kikkoman” palete proizvoda – da poboljšate i istaknete ukus vaših jela s roštilja i pozdravite se s teškim sosovima, marinadama i prilozima!
„Kikkoman” sos od soje potpuno je prirodno fermentisani sos bogat umamijem, što je upravo ono što će istaći i upotpuniti ukuse vaših jela s roštilja, a da pritom dobijate potpuno zdrav obrok bez aditiva, veštačkih boja i aroma. Neka sezona počne!
Prvi pisani trag do kog smo došli u vezi sa postojanjem mesta Bela reka datira još iz 1853. godine. Baš na ovom mestu, Mihajlo Obrenović je imao er...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj još