Urban Mix Food ima 70 vrsta jela za svačiji ukus
Ovo mesto odlikuje raznovrstan i bogat meni koji pokriva doručak, ručak, užinu i večeru. Urban Mix Food nudi ukusna jela po pristupačnim cenama od...
pročitaj jošBiljni burgeri predstavljaju idealnu kombinaciju ručno odabranih sastojaka, sa naglaskom na proteinu graška. vrlo često daju ukus, zagrižaj i ukupnu teksturu kao i tradicionalni burgeri.
Sve veća potražnja sa ukusnim receptima na bazi biljaka predstavlja odličnu priliku za vlasnike restorana da kreiraju ponudu za goste koji preferiraju ovakav način ishrane ili žele da smanje unos namirnica životinjskog porekla. Kako bi na adekvatan način odgovorili na ovaj trend, potrebne su raznovrsne i ukusne alternative za meso.
Biljni burgeri koji predstavljaju majstorsku kombinaciju ručno odabranih sastojaka, sa naglaskom na proteinu graška, vrlo često daju ukus, zagrižaj i ukupnu teksturu kao i tradicionalni. Često ovakvi Burgeri budu prave proteinske bombe koje su, pored svoje klasične primene, pogodne i u dnevnoj ishrani sportista.
U poslednjih nekoliko godina, na domaćem tržištu su se pojavili razni inostrani proizvođači. Različite recepture su našle svoju publiku s tim što pomenuti trend još uvek nije ušao u „mejnstrim“. Da li zbog visoke cene ili ukusa koji vrlo često budu budu specifični, biljni burger tek treba da se probiju u prvi plan. Alternative klasičnom Burgeru, uparene sa iskustvom šefa kuhinje, ipak mogu gostima doneti nešto zbog čega će se uvek vraćati.
Zanimljivost na tržištu na koju smo mi naišli je burger domaćeg proizvođača Macrobiotic koji se prodaje pod brendom Gen!e. Pored ambalaže koja ne može da ne upadne u oko, burger ovog proizvođača je poprilično iznenađenje kada se radi o ukusu i pristupačnoj ceni. Takođe, činjenica da srpski proizvod može da stane rame uz rame sa inostranim proizvođačima je više nego dovoljna da ga preporučimo.
Kikkoman vam donosi tri sjajna recepta s kineskim kupusom! Isprobajte hrskavu Pak Choi salatu, aromatične miso rezance sa povrćem u sosu od kikirik...
pročitaj jošXavier Thuret je rođen na porodičnoj farmi blizu grada Mo, nedaleko od Pariza, gde je od malih nogu pomagao roditeljima u proizvodnji sira. Radeći ...
pročitaj jošHoReCa 2025 anketa koju tradicionalno sprovodi B2B magazin Cafe Bar & Restoran predstavlja ključni alata za sagledavanje situacije i zbivanja n...
pročitaj još