
Tabasco recepti sa roštilja: Ukus koji pali, ali prija
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošKod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno… ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja podignete na najviši nivo. Kakav god bio vaš način pripreme, postarajte se da pri ruci imate TABASCO® sosove za marinade, priloge i bilo šta drugo što dolazi s roštilja.
Zašto? Zato što je TABASCO® prirodan izvor umamija i punoće ukusa zahvaljujući dugoj fermentaciji u hrastovim buradima. Čuveni crveni ljuti sos nastao je pre više od 150 godina, a sastojci za njegovu proizvodnju ostali su nepromenjeni do danas.
Kako bi se privukla pažnja ljubitelja ekskluzivnih gastronomskih iskustava u restoranima širom Srbije, pored internacionalnih jela vredno je istaći...
pročitaj jošUmami je dugo prisutan u tradicionalnim kuhinjama dalekog istoka, ali tek u 20. veku je dobio svoje ime i naučnu potvrdu, da bi danas bio jedan od ...
pročitaj još