
Tabasco recepti sa roštilja: Ukus koji pali, ali prija
Kada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj jošKod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno… ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja podignete na najviši nivo. Kakav god bio vaš način pripreme, postarajte se da pri ruci imate TABASCO® sosove za marinade, priloge i bilo šta drugo što dolazi s roštilja.
Zašto? Zato što je TABASCO® prirodan izvor umamija i punoće ukusa zahvaljujući dugoj fermentaciji u hrastovim buradima. Čuveni crveni ljuti sos nastao je pre više od 150 godina, a sastojci za njegovu proizvodnju ostali su nepromenjeni do danas.
U svetu kuvarstva, male promene prave veliku razliku. Začini su jedna od tih malih stvari. Tamo gde tradicionalna jela imaju svoj poznat ritam i st...
pročitaj jošIzvorna Cezar salata je zamišljena kao finger food tako što bi se celi listovi zelene salate rolali i umakali u dresing, a zatim jeli. To je bar bi...
pročitaj jošKada temperatura poraste, a vikend okupljanja ne mogu bez roštilja, vreme je da začini preuzmu glavnu ulogu. Ništa ne osvežava bolje od snažnog, pi...
pročitaj još