
Kikkoman slatki soja sos: Bogata aroma i prirodna fermentacija
Kikkoman slatki soja sos deli bogatu aromu sa našim originalnim prirodno fermentisanim soja sosom. Ovaj sos jelima daje poseban sjaj što ga čini sa...
pročitaj jošKod nas dolazak lepog vremena može da znači samo jedno… ukusan roštilj! Iskoristite TABASCO® sosove kao savršen trik da specijalitete sa roštilja podignete na najviši nivo. Kakav god bio vaš način pripreme, postarajte se da pri ruci imate TABASCO® sosove za marinade, priloge i bilo šta drugo što dolazi s roštilja.
Zašto? Zato što je TABASCO® prirodan izvor umamija i punoće ukusa zahvaljujući dugoj fermentaciji u hrastovim buradima. Čuveni crveni ljuti sos nastao je pre više od 150 godina, a sastojci za njegovu proizvodnju ostali su nepromenjeni do danas.
Moka mus je boja za 2025. godinu i savršeno spaja smeđe tonove kafe i čokolade. Međutim, kada bi je pretočili u jestivi oblik, to bi svakako bila n...
pročitaj jošBeppino Occelli mlekara je nastala 1976. godine sa ciljem da uspostavi plodonosnu vezu čoveka i prirode, između sireva Beppino Occeli, regije Langh...
pročitaj još